• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Begraafplaats, crematorium en uitvaartcentrum Schollevaar ligt in de gemeente Capelle aan den IJssel, dicht bij uitvalswegen en grenst aan de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij de inrichting hebben we speciale aandacht besteed aan een warme, huiselijke sfeer. Daar krijgen we dan ook veel complimenten over. Net als over onze rustige, natuurlijke omgeving.

Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Burgemeester Schalijlaan 2
2908 LS Capelle a/d IJssel
Begraafplaats, Crematorium, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 10:30 - 16:30
Terrein/strooiveld/columbarium: 7:00 - 20:00
Shop herinneringsproducten: di - wo - vr - za 9:00 - 16:00 (Alleen op afspraak)

Bijzondere plek

Onze begraafplaats staat bekend om de mooie graven en betrokken medewerkers. Het is een oase van rust waar overleden dierbaren in stilte herinnerd kunnen worden. Bij ons kunt u zelf een plek op de begraafplaats uitzoeken. Dat is uitzonderlijk en wordt door nabestaanden erg gewaardeerd.

Alles voor een mooi afscheid

Uitvaartcentrum Schollevaar heeft een intieme familiekamer, twee condoléanceruimten en een aula waar nabestaanden op een persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van de overledene. De sfeervolle aula straalt rust en geborgenheid uit en heeft ruim negentig zitplaatsen. Op het terrein rondom het crematorium zijn urnengraven, urnenmuren en speciale strooivelden.

De Vlinderhof

De Vlinderhof is een speciale plek op de begraafplaats voor kindjes onder de 24 weken zwangerschap. Ouders kunnen hun kindje hier kosteloos laten begraven. Het biedt ook de ruimte om een overleden kindje te herdenken.

Onze faciliteiten bieden veel mogelijkheden tot een mooi en persoonlijk afscheid. Wij staan graag voor u klaar!

Team Schollevaar

Impressie van onze locatie