• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium de Linge in Tiel

U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. Daarom hebben we speciale aandacht besteed aan de inrichting van crematorium en uitvaartcentrum de Linge. Onze locatie ligt aan de rand van Tiel, aan de Medelsestraat Oost. U bereikt ons via de Diepert en de Medelsestraat (niet via het bedrijvenpark).

Chat met onze medewerkers

De Linge in Tiel

Medelsestraat Oost 20
4004 LG Tiel
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: niet van toepassing
Shop herinneringsproducten: di - do - vr - za 9.00 - 16.00

Een kleurrijk en eigentijds crematorium

Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg, maar het kan wél helpen bij het creëren van mooie herinneringen. In De Linge hebben we daarom speciaal aandacht besteed aan een sfeervolle, kleurrijke inrichting. Zodat mensen afscheid kunnen nemen in een omgeving die prettig voelt.

De Linge is eigentijds en compact opgezet. Het heeft alles onder één dak om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Van afscheid nemen in een van de familiekamers tot een samenzijn in de condoleanceruimte met een prachtig uitzicht op de vijver. Door onze kleinschaligheid zijn we erg flexibel in het gebruik van de ruimtes in ons pand.

Afscheid nemen op uw eigen manier

In De Linge kunt u op uw eigen manier afscheid nemen van een dierbare. Zo biedt ons uitvaartcentrum een speciale 24-uurskamer. Dit is een sfeervolle ‘huiskamer’ met een afgeschermd gedeelte waar nabestaanden dag en nacht bij hun overleden dierbare kunnen langsgaan. Ze krijgen hiervoor een eigen sleutel van de kamer. Ook kunnen nabestaanden als ze willen zelf hun overleden dierbare verzorgen in onze verzorgruimte.

De afscheidsdienst kunt u, al dan niet samen met een van onze uitvaartverzorgers, geheel naar wens invullen. Tevens bieden wij een uitgebreid horeca-assortiment. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Team de Linge

Foto's van onze locatie

Uitvaart Top 50