• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium de Linge in Tiel

U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. Daarom hebben we speciale aandacht besteed aan de inrichting van crematorium en uitvaartcentrum de Linge. Onze locatie ligt aan de rand van Tiel, aan de Medelsestraat Oost. U bereikt ons via de Diepert en de Medelsestraat (niet via het bedrijvenpark).

Chat met onze medewerkers

De Linge in Tiel

Medelsestraat Oost 20
4004 LG Tiel
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: niet van toepassing
Shop herinneringsproducten: di - do - vr - za 9.00 - 16.00

Een kleurrijk en eigentijds crematorium

In juni 2015 openden we de deuren van crematorium en uitvaartcentrum de Linge in Tiel. Een kleurrijke ontmoetingsplek gericht op het creëren van mooie herinneringen aan een afscheid. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg maar kan wel helpen bij het creëren van de eerste mooie herinneringen aan een verdrietig moment. Ons team staat u hier graag in bij.

De Linge is compact opgezet maar heeft alles onder één dak om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Van afscheid nemen in een van de familiekamers tot het gebruikmaken van condoleanceruimte met uitkijk op een prachtige vijver. Door onze kleinschaligheid zijn we erg flexibel, gastgericht en denken we graag met u mee over de mogelijkheden binnen onze locatie.

Team de Linge

Impressie van onze locatie

Uitvaart Top 50