• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Bergen op Zoom

Ons uitvaartcentrum aan de Drebbelstraat ligt naast de protestantse begraafplaats in Bergen op Zoom. Via de achterzijde van het gebouw kunt u rechtstreeks de begraafplaats opwandelen.

Chat met onze medewerkers

DELA in Bergen op Zoom

Drebbelstraat 66
4622 RC Bergen op Zoom
Uitvaartcentrum

Persoonlijke aandacht

Ons team van zes medewerkers kenmerkt zich door zorgvuldigheid en persoonlijke zorg.

Ons uitvaartcentrum heeft twee rouwkamers waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van een dierbare. Elke kamer is sfeervol ingericht en heeft een aparte huiskamer. Bestaat de wens om een dierbare 24 uur per dag te kunnen bezoeken? Dan kunnen wij een 24-uurskamer inrichten.

Beide rouwkamers kunnen worden omgevormd tot een grote ruimte. Deze ruimte is geschikt voor een intieme afscheidsdienst tot ongeveer twintig personen. Uiteraard kunnen wij ook de catering verzorgen. Wilt u een grotere afscheidsdienst? Wij bespreken graag de alternatieven met u.

Team uitvaartcentrum Bergen op Zoom

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie