• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Tilburg

Ons uitvaartcentrum ligt aan de Karel Boddenweg in Tilburg. Het is een klein stukje groen in de wijk West, gelegen tegen stadsdeel Reeshof. De inrichting van ons pand is helemaal afgestemd op de wensen van onze bezoekers.

Chat met onze medewerkers

DELA in Tilburg

Karel Boddenweg 3
5044 EL Tilburg
Uitvaartcentrum, Regiokantoor

Samen zorgen voor uw dierbare

In het najaar van 2015 is ons uitvaartcentrum officieel heropend na een grondige verbouwing. Naast een kleurrijk interieur hebben we nu ook de beschikking over twee verzorgingsruimten. Dit op verzoek van veel families. In deze speciale ruimten kunnen we de overledene verzorgen, in aanwezigheid van familie en naasten. Ook zijn er twee 24 uurskamers die nabestaanden de mogelijkheid bieden op elk gewenst moment van de dag bij hun dierbare te zijn. Net zoals thuis.

Wij staan voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team uitvaartcentrum Tilburg

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie