• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in IJmuiden

  • Goede bereikbaarheid centraal in IJmuiden

  • Lichte ruimtes met een sfeervol interieur

  • Rouwkamers met 24-uurs toegang

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij Associatie & IJmond DELA | uitvaartcentrum in IJmuiden

Ons uitvaartcentrum ligt aan de Waalstraat (hoek Eemstraat) in IJmuiden, goed bereikbaar tussen de Lange Nieuwstraat en de Heerenduinweg in. Dankzij de sfeervolle en lichte ruimtes is het een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om op afspraak een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van rouwbezoeken of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in IJmuiden

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in IJmuiden en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA IJmuiden per openbaar vervoer bereiken?

Bushalte Marktplein aan de Lange Nieuwstraat bevindt zich op vijf minuten loopafstand van ons uitvaartcentrum. Hier stoppen de bussen 3, 74, 75, 82, 277 en 280.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het uitvaartcentrum in IJmuiden terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA. 

Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA IJmuiden?

Openingstijden: op afspraak

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum? Je vindt ze in de onderstaande download.

Tarieven Uitvaartcentrum

Tarieven Horeca

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

Associatie & IJmond DELA - uitvaartcentrum in IJmuiden

Waalstraat 101
1972 WR IJmuiden
Uitvaartcentrum