• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Rotterdam

  • Uitvaartcentrum in het hart van de stad
  • 45 jaar ervaring met multiculturele uitvaarten
  • Verzorgingsruimte voor rituele wassingen
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA De Boezem | uitvaartcentrum in Rotterdam

Uitvaartcentrum DELA De Boezem is gelegen in het centrum van Rotterdam. Dankzij de kleurrijke inrichting en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum in Rotterdam. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Rondleiding aanvragen

Uitvaart regelen Rotterdam

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Rotterdam en omgeving.

DELA De Boezem in beeld

Foto’s van het uitvaartcentrum

Goed om te weten

Kan ik uitvaartcentrum DELA De Boezem in Rotterdam per openbaar vervoer bereiken?
Ons uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Rotterdam kun je RET Tram 7 nemen tot aan tramhalte ‘Boezemsingel’. Vanaf daar is het nog ongeveer twee minuten lopen.
Wat zijn de openingstijden van het uitvaartcentrum in Rotterdam?

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 09.00 tot 17.00 uur

Rouwbezoek: ma t/m vrij van 09.00 tot 21.00 en za/zo van 09.00 tot 16.00 uur

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast is onze aula Schuttersveld uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen je hier graag bij.
Wat zijn de horecamogelijkheden van uitvaartcentrum DELA De Boezem?

Na afloop van de dienst kun je de genodigden ontmoeten in onze brasserie. In huiselijke, informele sfeer kunnen jullie onder het genot van een hapje en een drankje samen herinneringen ophalen. Bekijk de PDF Horecabrochure.

Heb je speciale wensen of verzoeken? Er is meer mogelijk dan je denkt. We gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden van onze volledige horecavoorziening.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in aula Schuttersveld kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum en de horeca?

Benieuwd naar de kosten van het uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven Uitvaartcentra
Bekijk de PDF Horecabrochure

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA De Boezem - uitvaartcentrum in Rotterdam

Boezemsingel 35
3034 EC Rotterdam
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor