• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Lelystad

  • Crematorium en uitvaartcentrum
  • Ligging naast de algemene begraafplaats
  • Sfeervolle ruimtes met uitzicht op het groen
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Ölandhorst | crematorium en uitvaartcentrum in Lelystad

Crematorium en uitvaartcentrum DELA Ölandhorst ligt naast de algemene begraafplaats van Lelystad aan de rand van het bos. Dankzij de sfeervolle ruimtes met uitzicht op het groen is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Lelystad

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Lelystad en omgeving.

DELA Ölandhorst in beeld

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Ölandhorst per openbaar vervoer bereiken?

Ons crematorium en uitvaartcentrum in Lelystad is bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf Station Lelystad Centrum bus 145 tot halte crematorium Lelystad. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen.

Wat zijn de openingstijden van crematorium en uitvaartcentrum DELA Ölandhorst in Lelystad?

Openingstijden crematorium: ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Openingstijden begraafplaats: tijdens de winter dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur en tijdens de zomer van 08.00 tot 21.00 uur.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium en uitvaartcentrum in Lelystad terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium en uitvaartcentrum DELA Ölandhorst, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarieven Uitvaartcentra
Tarieven Horeca
Horecabrochure

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Bekijk de PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
Bekijk de PDF Huisregels Crematoria 2024
Bekijk de PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Ölandhorst - crematorium en uitvaartcentrum in Lelystad

Oostranddreef 1
8212 AZ Lelystad
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie