• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Meppel

  • Crematorium en uitvaartcentrum
  • Ligging naast de algemene begraafplaats
  • Sfeervolle ruimtes met veel daglicht
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Reestborgh | crematorium en uitvaartcentrum in Meppel

Crematorium en uitvaartcentrum DELA Reestborgh ligt aan de noordkant van Meppel naast de algemene begraafplaats. Dankzij de sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Meppel

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Meppel en omgeving.

DELA Reestborgh in beeld

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

Goed om te weten

Kan ik DELA Reestborgh per openbaar vervoer bereiken?
Ons crematorium en uitvaartcentrum in Meppel is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Meppel kunt u bus 28 of 679 nemen tot aan bushalte Steenwijkerstraatweg. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen.
Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium en uitvaartcentrum in Meppel terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium en uitvaartcentrum DELA Reestborgh, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Wat zijn de openingstijden van crematorium en uitvaartcentrum DELA Reestborgh in Meppel?
Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in aula Reestborgh kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca?
Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarieven Uitvaartcentra
Tarieven Horeca
Horecabrochure
Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?
In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Reestborgh - crematorium en uitvaartcentrum in Meppel

Edison 1
7942 DE Meppel
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie