Coöperatie DELA
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 (gratis) 24 uur per dag
  • Inloggen

Welkom bij DELA in Heeze

U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. Daarom hebben we speciale aandacht besteed aan de inrichting van crematorium Heeze. We hebben comfortabele meubels, verschillende soorten kunst en een interieur in warme kleuren. De huiselijke inrichting helpt om mooie herinneringen over te houden aan het afscheid.

Chat met onze medewerkers

DELA in Heeze

Somerenseweg 120
5591 TN Heeze
Crematorium

In de natuur

Ook de omgeving is belangrijk bij het verwerken van een verlies. Crematorium Heeze ligt in een groene bosrijke omgeving. Op het terrein rond het crematorium zijn urnengraven en speciale strooivelden.

Op deze velden heeft u alle mogelijkheden om uw dierbare in alle rust te gedenken. Daar kunt u ook bloemen neerleggen als u dat wilt.

Een aula met sfeer

Het crematorium heeft één aula. Deze is sfeervol dankzij de indeling en de mooi vormgegeven banken. Dit maakt het afscheid sfeervol. Ook staat er een prachtige zwarte piano. U kunt dit instrument gebruiken om live muziek te spelen tijdens de dienst. De aula heeft 160 zitplaatsen en 340 staplaatsen.

Persoonlijke wensen

We horen graag wat uw wensen zijn. Want die maken het afscheid persoonlijk. Bijvoorbeeld door muziek. Of door foto’s of video’s van uw dierbare te laten zien op een beeldscherm in de aula. U kunt ook de dienst op cd of dvd laten opnemen.

Van cake tot tapas met een goede wijn

Vroeger eindigde een uitvaart vaak met een kopje koffie en een plakje cake. Bij crematorium Heeze is veel meer mogelijk. Van tapas en bitterballen tot een goed glas wijn. En van luxe broodjes tot een buffet. In de koffiekamer kunt u napraten en met dierbaren samenzijn. Zo sluit u de dienst op een fijne manier af. Elke koffiekamer heeft ook een eigen buitenterras met uitzicht op een mooie vijver en de bossen.

Een herinnering voor altijd

U kunt iets laten maken om uw dierbare te blijven herinneren. Bijvoorbeeld een sieraad, een speciale urn of een grafmonument. Daarin kan een deel van de as worden bewaard. U kunt de urn mee naar huis nemen. Of u bewaart de urn in een speciale muur bij het crematorium. Ook kunt u de urn begraven in een speciale tuin bij ons crematorium.

Impressie van onze locatie