• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Heeze

U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. In de bosrijke omgeving van Heeze, de parel van Brabant, hebben we speciale aandacht besteed aan de inrichting van ons crematorium. We hebben comfortabele meubels, verschillende soorten kunst en een interieur in warme kleuren. De huiselijke inrichting helpt om mooie herinneringen over te houden aan het afscheid.

Chat met onze medewerkers

DELA in Heeze

Somerenseweg 120
5591 TN Heeze
Crematorium, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: zonsopgang - zonsondergang
Shop herinneringsproducten: ma t/m za 9.00 - 16.00

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

In de natuur

Ook de omgeving is belangrijk bij het verwerken van een verlies. Crematorium Heeze ligt in een groene bosrijke omgeving. Op het terrein zijn urnengraven en speciale strooivelden. Op deze velden kunnen nabestaanden hun dierbare in alle rust gedenken en kunnen zij ook bloemen neerleggen, als men dat wil.

Een aula met sfeer

Het crematorium heeft één aula. De indeling en de mooi vormgegeven banken maken het afscheid heel sfeervol. Ook staat er een prachtige zwarte piano om eventueel live muziek te spelen tijdens de dienst. De aula heeft 160 zitplaatsen en 340 staplaatsen.

Persoonlijke wensen

We horen graag wat de wensen zijn van de overledene en nabestaanden. Want die maken het afscheid persoonlijk. Bijvoorbeeld door muziek, of door foto’s of video’s te laten zien op een groot beeldscherm in de aula. Op aanvraag kunnen wij de afscheidsdienst op cd of dvd opnemen voor de nabestaanden.

Van cake tot tapas

Vroeger eindigde een uitvaart vaak met een kopje koffie en een plakje cake. Bij ons is tegenwoordig veel meer mogelijk. Van tapas en bitterballen tot een goed glas wijn. En van luxe broodjes tot een buffet. In de koffiekamer kunnen onze gasten napraten en samenzijn met dierbaren. Zo wordt de dienst op een fijne manier afgesloten. Elke koffiekamer heeft ook een eigen buitenterras met uitzicht op een mooie vijver en de bossen.

Een herinnering voor altijd

Iets moois laten maken om een dierbare te blijven herinneren, zoals een sieraad, een speciale urn of een grafmonument waarin (een deel van) de as kan worden bewaard. Het kan allemaal. Nabestaanden kunnen de urn mee naar huis nemen of bewaren in onze urnenmuur. De urn begraven in onze speciale tuin behoort ook tot de mogelijkheden.

We staan graag voor u klaar.

Team crematorium Heeze

Foto's van onze locatie

Uitvaart Top 50