• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Roosendaal

Uitvaartcentrum Roosendaal is per januari 2019 gevestigd op Begraafplaats Zegestede te Roosendaal. Zowel Aula De Drie Zwanen van Crematorium Zegestede als afscheidslocatie De Vier Jaargetijden bevinden zich op loopafstand van het uitvaartcentrum. Het team bestaat uit 7 ervaren medewerkers die u graag met zorg en persoonlijke aandacht begeleiden.

Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

Uitvaartcentrum Roosendaal

Rucphensebaan 93
4706PH Roosendaal
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen zoals u wilt

Uitvaartcentrum Roosendaal is een kleinschalige locatie waar uw wensen voorop staan. De warme en huiselijke inrichting zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen bij ons. Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime parkeergelegenheid met oplaadpunten voor uw elektrische auto. We hebben vijf familiekamers waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare.Tijdens het rouwbezoek is het mogelijk om eigen muziek af te spelen. In onze centrale huiskamer kunt u rustig iets drinken. Drie van onze familiekamers kunnen worden ingezet als 24 uurskamer. Wanneer u hier gebruik van maakt krijgt u de beschikking over een eigen sleutel zodat u op ieder gewenst moment kunt komen en gaan, net als thuis. Een verzorging met familie, een speciale gelaatsverzorging of een rituele wassing is allemaal mogelijk in onze moderne verzorgingsruimte. 

Wij zijn u graag van dienst, team uitvaartcentrum Roosendaal