• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Hengelo

  • Vlakbij het centrum van Hengelo

  • Condoleance in de huiselijke aula

  • Rouwkamers met 24-uurs toegang

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Smelt | uitvaartcentrum in Hengelo

DELA Smelt ligt vlakbij het centrum van Hengelo in een karakteristiek pand aan de Deldenerstraat. Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is het uitvaartcentrum een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken en een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van rouwbezoeken of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Hengelo

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Hengelo en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Smelt per openbaar vervoer bereiken?

Op loopafstand bevinden zich twee bushaltes (halte Narcisstraat op 650m, halte Thiemsbrug op 900m) en het NS-station van Hengelo ligt op een kwartiertje wandelen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het uitvaartcentrum in Hengelo terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van uitvaartcentrum DELA Smelt, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA. 

Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA Smelt?

Openingstijden: op afspraak (bel 0541 626 557)

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Waar kan ik bloemstukken afgeven?

Aan de achterzijde van ons uitvaartcentrum is een bloemenkast. Hier kun je bloemen afgeven. Onze medewerkers plaatsen deze bij uw dierbare.

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum? Je vindt ze in de onderstaande download.

Tarieven Uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Smelt - uitvaartcentrum in Hengelo

Deldenerstraat 157
7555 AB Hengelo
Uitvaartcentrum