• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum In Pace DELA Hengelo

Ons uitvaartcentrum in Hengelo is gemakkelijk bereikbaar en ligt direct aan de gemeentelijke begraafplaats waarmee de ruime parkeerplaats gedeeld wordt. Door de ligging is het uitvaartcentrum zeer geschikt om de condoleance en het afscheid, de uitvaartdienst, begrafenis en koffietafel na afloop op één locatie te houden.

Chat met onze medewerkers

In Pace DELA in Hengelo

Deurningerstraat 262
7557 HM Hengelo
Uitvaartcentrum

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

We staan graag voor u klaar

Op onze locatie is een verzorgingsruimte aanwezig waar we de overledene, eventueel samen met nabestaanden, kunnen verzorgen en opbaren. Bezoek aan de overledene plannen we graag in overleg met de nabestaanden. Dit kan bijvoorbeeld tijdens besloten bezoeken of tijdens de condoleance op de avond voorafgaand aan de uitvaart plaatsvinden, waarbij we graag een kop koffie of thee serveren.

We kunnen afscheidsdiensten houden voor maximaal 90 personen. Na de dienst verzorgen wij graag een koffietafel naar wens.

Wij staan graag voor u klaar.

Team In Pace DELA Hengelo

Foto's van onze locatie

Vestigingen van In Pace DELA