• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum In Pace DELA Hengelo

Ons uitvaartcentrum in Hengelo is gemakkelijk bereikbaar en ligt direct aan de gemeentelijke begraafplaats waarmee de ruime parkeerplaats gedeeld wordt. Door de ligging is het uitvaartcentrum zeer geschikt om de condoleance en het afscheid, de uitvaartdienst, begrafenis en koffietafel na afloop op één locatie te houden.

Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

In Pace DELA in Hengelo

Deurningerstraat 262
7557 HM Hengelo
Uitvaartcentrum

We staan graag voor u klaar

Op onze locatie is een verzorgingsruimte aanwezig waar we de overledene, eventueel samen met nabestaanden, kunnen verzorgen en opbaren. Bezoek aan de overledene plannen we graag in overleg met de nabestaanden. Dit kan bijvoorbeeld tijdens besloten bezoeken of tijdens de condoleance op de avond voorafgaand aan de uitvaart plaatsvinden, waarbij we graag een kop koffie of thee serveren.

We kunnen afscheidsdiensten houden voor maximaal 90 personen. Na de dienst verzorgen wij graag een koffietafel naar wens.

Wij staan graag voor u klaar.

Team In Pace DELA Hengelo

Impressie van onze locatie

Vestigingen van In Pace DELA