• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Doetinchem

  • Rustig gelegen crematorium 
     
  • Uitzicht over het groene landschap
  • Sfeervolle ruimtes met veel daglicht
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2023 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Slangenburg | crematorium in Doetinchem

Crematorium DELA Slangenburg is rustig gelegen in het groene landschap van Doetinchem. Dankzij de sfeervolle ruimtes met veel daglicht is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. 

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering. 

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Doetinchem

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Doetinchem en omgeving.

Foto’s van het crematorium

 

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA Slangenburg per openbaar vervoer bereiken?
Ons crematorium is helaas slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. We adviseren om een taxi te nemen vanaf station Doetinchem.
Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium in Doetinchem terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Slangenburg, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Wat zijn de openingstijden van het crematorium in Doetinchem?
Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 16.30 uur
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Hoe lever ik muziek- en beeldmateriaal aan voor de afscheidsdienst?

Muziek kun je heel eenvoudig uitkiezen en versturen naar het crematorium via deze pagina over uitvaartmuziek. Om een goede kwaliteit te waarborgen willen wij muziek graag uiterlijk 24 uur voor de afscheidsdienst ontvangen. Bestanden voor uitvaarten op maandag dienen vrijdag om 12.00 uur aangeleverd te zijn.

Je eigen muziekbestanden aanleveren

Mocht je de juiste muziek niet in ons online muziekboek kunnen vinden, dan is het ook mogelijk om zelf muziek, filmpjes en PowerPoint-presentaties te uploaden via OneDrive. Je ontvangt bij de boekingsbevestiging een link om via OneDrive bestanden voor de uitvaart te uploaden. Je kunt muziekbestanden aanleveren in de volgende formaten: MP3 (voorkeur) en M4A. Het is voor ons niet mogelijk om links van YouTube en Spotify te verwerken.

Het is ook mogelijk om muziek fysiek aan te leveren. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 16.30 uur bij de receptie. Graag ontvangen wij bij het aangeleverde materiaal een briefje met volgende gegevens: - De naam van de overledene - Datum en tijdstip van de uitvaart - Titel, uitvoerend artiest en volgorde van de muziekstukken - Een telefoonnummer van degene met wie wij bij vragen contact op kunnen nemen.

Live muziek

Naast het afspelen van muziekbestanden is het mogelijk om live muziek te maken in onze aula’s. Mocht je dit willen, dan horen we dat graag van tevoren zodat we hiermee rekening kunnen houden. In de Van Baerzaal is een piano aanwezig. Daarnaast beschikken wij over een loopmicrofoon welke op een statief geplaatst kan worden om eventueel andere muziekinstrumenten beter hoorbaar te maken. De microfoon die wij hiervoor gebruiken is géén zangmicrofoon. Wil je toch zingen in de aula, dan raden wij je aan om je eigen apparatuur daarvoor mee te nemen. Als je wilt komen oefenen voor de uitvaart, kun je hiervoor een afspraak maken.

Foto's en film

Het is ook mogelijk om beeld/foto's (PowerPoint) af te spelen in de aula. De aula en de koffiekamers beschikken over een beeldscherm met geluid waarop je een diapresentatie of een filmpje kunt laten afspelen. Let er wel op dat de foto's zodanig zijn opgenomen dat de diapresentatie automatisch start. Beeld/foto’s (Powerpoint) kun je aanleveren via dropbox.

Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?
Benieuwd naar de tarieven van het crematorium en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarife Krematorium
Tarieven Horeca
Horecabrochure
Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?
In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Reglement
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming
Hausordnung für die Krematorien der DELA-Bestattungsgenossenschaft

Heb je een vraag? We helpen je graag!

DELA Slangenburg - crematorium in Doetinchem

Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem
Crematorium, Ceremonielocatie