• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Doetinchem

  • Rustig gelegen crematorium 
     
  • Uitzicht over het groene landschap
  • Sfeervolle ruimtes met veel daglicht
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Slangenburg | crematorium in Doetinchem

Crematorium DELA Slangenburg is rustig gelegen in het groene landschap van Doetinchem. Dankzij de sfeervolle ruimtes met veel daglicht is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. 

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering. 

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Doetinchem

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Doetinchem en omgeving.

Foto’s van het crematorium

 

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA Slangenburg per openbaar vervoer bereiken?
Ons crematorium is helaas slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. We adviseren om een taxi te nemen vanaf station Doetinchem.
Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium in Doetinchem terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Slangenburg, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Wat zijn de openingstijden van het crematorium in Doetinchem?
Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 16.30 uur
Wat doen jullie met bloemen die overblijven na de uitvaart?
Als nabestaanden ervoor kiezen om bloemen/bloemstukken niet mee naar huis te nemen en bij ons achter te laten, doneren we een deel van die bloemen aan ‘2e kans bloemen’. Novi Rabelink is dit mooie maatschappelijke en duurzame initiatief gestart. Zij haalt de bruikbare bloemen bij ons op en geeft ze een tweede leven. Ze worden opnieuw verzorgd en gerangschikt tot kleinere boeketten, om ze vervolgens uit te delen bij bijvoorbeeld Den Ooiman en Sravana in Doetinchem. Op deze manier maakt ze andere mensen blij met bloemen.
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?
Benieuwd naar de tarieven van het crematorium en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarife Krematorium
Bekijk de PDF Horecabrochure
Bekijk de inlay vertrouwde smaken
Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?
In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Reglement
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming
Hausordnung für die Krematorien der DELA-Bestattungsgenossenschaft

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Slangenburg - crematorium in Doetinchem

Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem
Crematorium, Ceremonielocatie