• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Hilversum

  • Afscheidsdienst in huiskamersfeer

  • Rouwkamer met 24-uurs toegang
  • Verzorgingsruimte voor wassingen
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2023 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Den Hull | uitvaartcentrum in Hilversum

Uitvaartcentrum DELA Den Hull in Hilversum is gevestigd in een monumentaal gebouw. Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Hilversum

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Hilversum en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Den Hull per openbaar vervoer bereiken?

Ons uitvaartcentrum in Hilversum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Hilversum kun je bus 58 nemen richting Driebergen-Zeist Maartensdijk tot aan bushalte Utrechtseweg. Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het uitvaartcentrum in Hilversum terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van uitvaartcentrum DELA Den Hull, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA. 

Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA Den Hull?

Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Benieuwd naar de tarieven van het uitvaartcentrum? Je vindt ze in de onderstaande download.

Tarieven Uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

DELA Den Hull - uitvaartcentrum in Hilversum

Utrechtseweg 11
1213 TK Hilversum
Uitvaartcentrum