• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Welkom bij uitvaartcentrum Leysenakkers in Oosterhout

Uitvaartcentrum Leysenakkers ligt op begraafplaats Leysenakkers in het monumentale gebied De Heilige Driehoek. De Heilige Driehoek bestaat uit een aaneengesloten gebied met als kern drie aan elkaar grenzende kloostercomplexen: Sint Catharinadal, de Onze Lieve Vrouweabdij en de Sint Paulusabdij.

Chat met onze medewerkers

Leysenakkers in Oosterhout

Veerseweg 40
4901 ZE Oosterhout
Uitvaartcentrum

Persoonlijke aandacht

In ons uitvaartcentrum werken we met een klein team en kunnen daarom veel persoonlijke aandacht geven. Daar krijgen we vaak complimenten over. Onze medewerkers zorgen voor een warm welkom. En u kunt bij hen terecht met al uw vragen.

Afscheid nemen in Oosterhout

Een overleden dierbare bezoeken kan in een van onze vier rouwkamers of in de 24 uurskamer. Nabestaanden die graag gebruikmaken van de 24 uurskamer krijgen een sleutel van ons pand. Zo kunnen naasten op elk gewenst moment van de dag bij hun dierbare zijn. Net als thuis. Er zijn faciliteiten voor koffie en thee en om samen te koken en eten.

Samen uw dierbare verzorgen

Veel nabestaanden weten niet dat ze samen met ons hun dierbare kunnen verzorgen. We hebben daar uitstekende mogelijkheden voor. Onze eigen verzorgers zijn er om de nabestaanden hierbij te ondersteunen en te begeleiden.

De afscheidsdienst bij DELA Leysenakkers

Op onze locatie kunnen afscheidsdiensten plaatsvinden voor groepen tot dertig personen. Na de afscheidsdienst kunnen nabestaanden rustig bijpraten en herinneringen ophalen in onze koffiekamer. Wij kunnen, indien gewenst, koffie/thee en broodjes serveren. Ook andere horecawensen kunnen in overleg worden ingevuld.

Wij staan voor u klaar om elk afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Foto's van het uitvaartcentrum