• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Leysenakkers in Oosterhout

Uitvaartcentrum Leysenakkers ligt op begraafplaats Leysenakkers in het monumentale gebied De Heilige Driehoek. De Heilige Driehoek bestaat uit een aaneengesloten gebied met als kern drie aan elkaar grenzende kloostercomplexen: Sint Catharinadal, de Onze Lieve Vrouweabdij en de Sint Paulusabdij.

Chat met onze medewerkers

Leysenakkers in Oosterhout

Veerseweg 40
4901 ZE Oosterhout
Uitvaartcentrum

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

Persoonlijke aandacht

We werken met een klein team en kunnen daarom veel persoonlijke aandacht geven. Daar krijgen we vaak complimenten over. Onze medewerkers zorgen voor een warm welkom. En u kunt bij hen terecht met al uw vragen.

Afscheid nemen

Een overleden dierbare bezoeken kan in een van onze vier rouwkamers of in de 24 uurskamer. Nabestaanden die graag gebruikmaken van de 24 uurskamer krijgen een sleutel van ons pand. Zo kunnen naasten op elk gewenst moment van de dag bij hun dierbare zijn. Net als thuis. Er zijn faciliteiten voor koffie en thee en om samen te koken en eten.

Samen uw dierbare verzorgen

Veel nabestaanden weten niet dat ze samen met ons hun dierbare kunnen verzorgen. We hebben daar uitstekende mogelijkheden voor. Onze eigen verzorgers zijn er om de nabestaanden hierbij te ondersteunen en te begeleiden.

De afscheidsdienst

Op onze locatie kunnen afscheidsdiensten plaatsvinden voor groepen tot vijftig personen. Na de afscheidsdienst kunnen nabestaanden rustig bijpraten en herinneringen ophalen in onze koffiekamer. Wij kunnen, indien gewenst, koffie/thee en broodjes serveren. Ook andere horecawensen kunnen in overleg worden ingevuld.

Lichtjesavond: herinneren van dierbaren

Elk jaar in de week voor kerst organiseren we een lichtjesavond. Het idee achter de lichtjesavond is dat nabestaanden in de donkere dagen aan het einde van het jaar veel minder gelegenheid hebben het graf van hun dierbaren te bezoeken. Na werktijd is het vaak te donker om nog naar de begraafplaats te gaan. En dat terwijl mensen juist in de maand december vaak de behoefte hebben om hun overleden geliefden te herinneren en gedenken. Daarom organiseren wij een lichtjesavond.

Wij staan voor u klaar om elk afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team Leijsenakkers

Foto's van onze locatie