• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Goutum

  • Crematorium en uitvaartcentrum
  • Gelegen aan de rand van Leeuwarden
  • Omgeven door bomen en weilanden
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Goutum | crematorium en uitvaartcentrum

Crematorium en uitvaartcentrum DELA Goutum ligt aan de rand van Leeuwarden en is omgeven door bomen en weilanden. Dankzij de sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van uitvaartverzorgers luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of een afscheidsdienst in de avond.

Uitvaart regelen in Goutum

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze kundige medewerkers ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Goutum, Leeuwarden en omgeving.

DELA Goutum in beeld

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Goutum per openbaar vervoer bereiken?

Ons crematorium en uitvaartcentrum is helaas niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden je aan om met eigen vervoer te komen of bijvoorbeeld een taxi te nemen op Station Leeuwarden.

Wat zijn de openingstijden van crematorium en uitvaartcentrum DELA Goutum?

Openingstijden: ma t/m vrij van 08.30 tot 16.30 uur. Na 16.30 uur zijn we alleen telefonisch bereikbaar.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium en uitvaartcentrum in Goutum terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium en uitvaartcentrum DELA Goutum, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarieven Uitvaartcentra
Tarieven Horeca
Horecabrochure

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Bekijk de PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
Bekijk de PDF Huisregels Crematoria 2024
Bekijk de PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

DELA Goutum - crematorium en uitvaartcentrum

Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie