• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum DELA in Maastricht

Ons uitvaartcentrum in Maastricht is een moderne locatie met veel licht en kleur en grenst aan begraafplaats Oostermaas. Onze locatie staat bekend om de jaarlijks terugkerende ‘Lichtjesavond’ op Allerzielen die door het uitvaartcentrum en de begraafplaats samen wordt georganiseerd. Voor iedereen die de herinnering aan een dierbare levend wil houden.

Chat met onze medewerkers

DELA in Maastricht

Oostermaasweg 10
6226 VJ Maastricht
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen en ontmoeten

Ons uitvaartcentrum heeft vijf huiselijke rouwkamers waar nabestaanden rustig afscheid kunnen nemen van een dierbare. Elke rouwkamer beschikt over een zitkamer die gescheiden is van de opbaarruimte. De kamer kan naar wens worden aangekleed met bezittingen die kenmerkend zijn voor de overledene. Ook is het mogelijk om tijdens het rouwbezoek eigen muziek (vanaf cd of usb-stick) af te spelen. In onze centrale ruimte kunnen gasten rustig een kopje koffie of thee drinken.

Onze 24 uurskamer biedt nog meer vrijheid in het bezoeken van een dierbare. Met de sleutel van deze kamer op zak kunnen naasten op ieder gewenst moment van de dag bij hun overleden dierbare zijn. Net zoals thuis.

Team uitvaartcentrum Maastricht

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie