• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Den Haag

  • Gelegen aan de rand van Den Haag
  • Omgeven door oude eikenbomen en bos
  • Open, lichte en sfeervolle ruimtes
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Ockenburgh | crematorium in Den Haag

Omgeven door oude eikenbomen, aan de rand van Den Haag tegen het Westland aan, ligt crematorium DELA Ockenburgh. Dit crematorium ligt in een bosrijke omgeving, beschikt over grote raampartijen en heeft een prachtige tuin. Hier kun je in alle rust afscheid nemen van je dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium in Den Haag. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Den Haag

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Den Haag en omgeving.

Foto’s van het crematorium

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA Ockenburgh in Den Haag per openbaar vervoer bereiken?

Tram 3 brengt je in 30 minuten van Den Haag Centraal bij crematorium Ockenburgh. Kom je vanaf station Hollands Spoor dan neemt je bus 26 richting Kijkduin. Voor beide vervoersmiddelen geldt dat je uit kunt stappen bij de halte Pisuissestraat. Vanaf deze halte is het slechts 3 minuten lopen naar crematorium Ockenburgh.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij crematorium Ockenburgh terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Ockenburgh in Den Haag, ook zonder DELA-verzekering. Kijk hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven crematorium Ockenburgh 2024

Bekijk de PDF Tarieven uitvaartcentrum Ockenburgh 2024

Bekijk de PDF Horecabrochure

Bekijk de PDF Tarieven Horeca 2024

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
PDF Huisregels Crematoria 2024
PDF Reglement begraafplaats en crematorium
PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Ockenburgh - crematorium in Den Haag

Ockenburghstraat 21
2553 AA Den Haag
Crematorium, Ceremonielocatie