• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum In Pace DELA Oldenzaal

Ons uitvaartcentrum in Oldenzaal is ruime locatie, direct gelegen aan de begraafplaats waarmee we een ruime parkeerplaats delen. Op deze locatie is eveneens ons regiokantoor gevestigd.

In Pace DELA in Oldenzaal

Schipleidelaan 55
7576 PB Oldenzaal
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor

Chat met onze medewerkers

We staan graag voor u klaar

Bij uitvaartcentrum In Pace DELA staat persoonlijke aandacht voorop. We hebben drie familiekamers, waarvan nabestaanden de beschikking krijgen over een eigen sleutel zodat zij op ieder gewenst moment kunnen komen en gaan. Op de avond voorafgaand aan de uitvaart kunnen we een condoleance organiseren. Hierbij kunt u gebruikmaken van onze horecavoorzieningen.

In onze aula kunnen 110 tot 200 personen plaatsnemen voor de afscheidsdienst. Een muziekinstallatie en tv-schermen t.b.v. videobeelden zijn aanwezig. Na de dienst verzorgen we graag een koffietafel naar wens.

Wij staan graag voor u klaar.

Team In Pace DELA Oldenzaal

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Vestigingen van In Pace DELA