• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Bemmel

  • Crematorium en uitvaartcentrum
  • Sfeervolle ruimtes met veel daglicht
  • Rustig gelegen in groene omgeving
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Bereikbaarheid van ons nieuwe crematorium en uitvaartcentrum

Let op: Het adres van ons nieuwe crematorium en uitvaartcentrum is Karstraat 57 in Bemmel. Als je van de A15 komt, sla je linksaf richting Huissen. Bij het eerste stoplicht ga je linksaf en direct rechtsaf de parallelweg in. Kom je vanuit Huissen? Volg dan de N839 richting Bemmel. Na de rotonde over de rivier De Linge ga je rechtsaf bij het stoplicht (voor de A15) en direct rechtsaf de parallelweg in.

Welkom bij DELA 't Karbrugsche Veld | crematorium en uitvaartcentrum in Bemmel

Crematorium en uitvaartcentrum DELA 't Karbrugsche Veld is rustig gelegen op een mooie locatie in Bemmel in het groen. Dankzij de lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium en het uitvaartcentrum in Bemmel, gemeente Lingewaard. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Bemmel

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in gemeente Lingewaard en omgeving.

DELA 't Karbrugsche Veld in beeld

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Waar vind ik crematorium en uitvaartcentrum DELA 't Karbrugsche Veld?
Let op: ons nieuwe crematorium en uitvaartcentrum bevindt zich aan een nieuwe parallelweg en de bewegwijzering is nog niet gereed. Als je van de A15 komt, sla je linksaf richting Huissen. Bij het eerste stoplicht ga je linksaf en direct rechtsaf de parallelweg in. Kom je vanuit Huissen? Volg dan de N839 richting Bemmel. Na de rotonde over de rivier De Linge ga je rechtsaf bij het stoplicht (voor de A15) en direct rechtsaf de parallelweg in. Ons nieuwe crematorium en uitvaartcentrum ligt aan de parallelweg.
Kan ik crematorium en uitvaartcentrum DELA 't Karbrugsche Veld per openbaar vervoer bereiken?

Het crematorium en uitvaartcentrum is te bereiken met het openbaar vervoer. Neem bus 300 tot bushalte ‘Agropark’ in Huissen. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

Kan ik ook zonder uitvaartverzekering van DELA bij crematorium Bemmel terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium en uitvaartcentrum 't Karbrugsche Veld in Bemmel, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van het crematorium en uitvaartcentrum in Bemmel?

Crematorium: ma t/m za van 9.00 tot 17.30 uur

Uitvaartcentrum: dagelijks op afspraak

Terrein/strooiveld: geopend van 9.00 tot 17.30 uur

Advies en verkoop herinneringsproducten: di/do/za op afspraak

Wat zijn de kosten van het crematorium, uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de tarieven Crematorium
Bekijk de tarieven Uitvaartcentra
Bekijk de PDF Horecabrochure
Bekijk de inlay vertrouwde smaken
Bekijk de koffiespecials
Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier van de asbestemming?
In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA 't Karbrugsche Veld - crematorium en uitvaartcentrum in Bemmel

Karstraat 57
6681 LC Bemmel
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie