• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Den en Rust in Bilthoven

Crematorium, begraafplaats en natuurbegraafplaats Den en Rust ligt in een bosrijk gebied in Bilthoven. Zowel de begraafplaats als het crematorium is omgeven door grote dennenbomen.

Chat met onze medewerkers

Den en Rust in Bilthoven

Frans Halslaan 27
3723 EA Bilthoven
Begraafplaats, Crematorium, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 18.00
Terrein/strooiveld/columbarium: zonsopgang - zonsondergang
Shop herinneringsproducten: ma t/m za 10.00 tot 15.00 (alleen op afspraak)

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Afscheid in de natuur

Den en Rust biedt de mogelijkheid tot cremeren en begraven. In onze aula kunnen nabestaanden afscheid nemen van een overleden dierbare. We hebben 90 zitplaatsen en 100 staplaatsen.
Daarnaast beschikken we over twee koffiekamers en vullen we uw wensen op het gebied van horeca graag in.

Op onze locatie vindt u twee begraafplaatsen, een algemene en een natuurbegraafplaats. Op onze algemene begraafplaats kunnen ook verstrooiingen plaatsvinden. Daarnaast zijn op onze locatie een columbarium en urnenmuren aanwezig. Nabestaanden kunnen hier ook een gedachtenisplaatje ophangen.

Openingstijden

De begraafplaats en de natuurbegraafplaats zijn geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Naast de begraafplaats kunt u ook de urnengraven, het columbarium, de urnenmuur en de strooivelden bezoeken.

Kom gerust bij ons langs

Heeft u vragen? Kom gerust eens bij ons langs. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

We staan graag voor u klaar.

Team Den en Rust

Foto's van onze locatie