• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Rijswijk

  • Crematorium en begraafplaats
  • Rustig gelegen in een mooie omgeving
  • Aula met zicht op de natuur
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Eikelenburg | crematorium en begraafplaats in Rijswijk

Crematorium en begraafplaats DELA Eikelenburg is rustig gelegen in een mooie omgeving in Rijswijk. Dankzij de sfeervolle ruimtes en de warme inrichting is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en de begraafplaats. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Rijswijk

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Rijswijk en omgeving.

DELA Eikelenburg in Rijswijk in beeld

Foto’s van het crematorium en de begraafplaats

 

Goed om te weten

Kan ik crematorium en begraafplaats DELA Eikelenburg per openbaar vervoer bereiken?
Ons crematorium en de begraafplaats zijn bereikbaar met de tram. Neem tram 17 (richting Wateringen) vanaf station Rijswijk tot aan halte Eikelenburg.
Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium in Rijswijk terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Eikelenburg in Rijswijk, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Wat zijn de openingstijden van crematorium DELA Eikelenburg?

Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 16.30 uur.

Park: 1 april tot en met 31 oktober van 08.00 uur tot 20.00 uur | 1 november tot en met 31 maart van 08.30 uur tot 18.00 uur.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarieven Begraafplaats
Tarieven Uitvaartcentrum
Tarieven Horeca
Horecabrochure

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?
In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Reglement Begraafplaats
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Eikelenburg - crematorium en begraafplaats in Rijswijk

Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk
Begraafplaats, Crematorium, Ceremonielocatie