• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Haarlem

  • Modern crematorium met veel daglicht

  • Gelijkvloers, geen trappen of verhogingen

  • Buitenafscheid in de afgesloten binnentuin

  • Condoleancemogelijkheden binnen en buiten

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Haarlem | crematorium

Crematorium DELA Haarlem ligt ten noorden van Haarlem, naast begraafplaats Akendam. Dankzij de sfeervolle ruimtes met veel daglicht is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van je dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder DELA-verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Haarlem

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Haarlem en omgeving.

DELA Haarlem in beeld

Foto’s van het crematorium

 

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA Haarlem per openbaar vervoer bereiken?

Ons crematorium is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Haarlem kunt u bus 3 en 73 nemen en uitstappen bij halte Winkelcentrum Marsmanplein. Vanaf hier is het ongeveer 1 kilometer lopen tot aan het crematorium.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij crematorium Haarlem terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Haarlem, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van het crematorium?

Openingstijden: ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00

Terrein/strooiveld: toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook is er een rolstoel beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarieven Uitvaartcentra
Bekijk de PDF Horecabrochure
Bekijk de Inlay vertrouwde smaken

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria
Huisregels Crematoria
Reglement
Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Haarlem - crematorium

Vergierdeweg 271
2026 BJ Haarlem
Crematorium, Ceremonielocatie