• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Den Haag

  • Afscheidslocatie, uitvaartcentrum en begraafplaats

  • Afscheidsdiensten in huiskamersfeer
  • Rouwkamers en suites met 24-uurs toegang
  • Ervaring met multiculturele uitvaarten

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Nieuw Eykenduynen | afscheidslocatie, uitvaartcentrum en begraafplaats in Den Haag

DELA Nieuw Eykenduynen in Den Haag beschikt over een afscheidslocatie voor crematie- en begrafenisplechtigheden, een uitvaartcentrum en een begraafplaats. Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Je kunt telefonisch 070 325 83 96 of per e-mail een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of crematie- en begrafenisplechtigheden.

Uitvaart regelen in Den Haag

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Den Haag en omgeving.

DELA Nieuw Eykenduynen in beeld

Foto’s van de afscheidslocatie, het uitvaartcentrum en de begraafplaats

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Nieuw Eykenduynen per openbaar vervoer bereiken?

Nieuw Eykenduynen in Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal kun je tram 2 richting DH Kraayenstein nemen tot aan halte Kamperfoeliestraat. Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij Nieuw Eykenduynen in Den Haag terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van afscheidslocatie, uitvaartcentrum en begraafplaats Nieuw Eykenduynen, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van DELA Nieuw Eykenduynen?
  • Afscheidslocatie en uitvaartcentrum: ma t/m zo van 09.00 tot 21.00 uur.
  • Begraafplaats: ma t/m vrij van 06.30 tot 17.00 voor auto’s en tot 21.00 voor voetgangers. Zaterdag en zondag van 08.00 tot 17.00 voor auto’s en tot 21.00 voor voetgangers.
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Wat zijn de kosten van de afscheidslocatie, het uitvaartcentrum, de begraafplaats en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van de afscheidslocatie, het uitvaartcentrum, de begraafplaats en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Nieuw Eykenduynen (uitvaartcentrum en crematies)
Tarieven Begraafplaats
Tarieven Horeca
Tarieven Asbestemming
Horecabrochure
Reglement Begraafplaats

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA Nieuw Eykenduynen - afscheidslocatie, uitvaartcentrum en begraafplaats in Den Haag

Kamperfoeliestraat 2A
2563 KJ Den Haag
Begraafplaats, Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie