• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium De Hoge Boght in Veldhoven

U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. Daarom hebben we speciale aandacht besteed aan de inrichting van crematorium en uitvaartcentrum de Hoge Boght. Het pand is geopend in februari 2017. Het ligt in het groen, aan de bosrand, en is intiem van opzet. In de aula met veel daglicht en uitzicht op de groene omgeving kunnen afscheidsdiensten plaatsvinden. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. We willen nabestaanden graag ontzorgen en proberen om aan alle wensen te voldoen.

Chat met onze medewerkers

De Hoge Boght in Veldhoven

Eindhovensebaan 29
5505 JA Veldhoven
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor

Afscheidsdiensten: ma t/m za 9.30 - 19.00
Strooiveld/columbarium: bereikbaar op de naastgelegen gemeentelijke begraafplaats met een eigen ingang.
Shop herinneringsproducten: dinsdag, donderdag en zaterdag, alleen op afspraak.

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Afscheid in sfeer

Ons uitvaartcentrum en crematorium bevinden zich in één gebouw. Dit betekent dat we nabestaanden voor, tijdens en na een uitvaart optimaal kunnen bijstaan. Ons pand is sfeervol ingericht met sprekende kleuren en veel kunst. Deze aankleding ziet u door het hele gebouw terug. In de aula en condoleanceruimte komt veel daglicht binnen. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg, maar kan wel helpen bij het creëren van de eerste mooie herinneringen aan een verdrietig moment. Ons team staat u hierin graag bij.

Onze faciliteiten

De Hoge Boght is compact opgezet, maar heeft alles onder één dak om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Van afscheid nemen in een van de familiekamers tot het gebruikmaken van condoleanceruimte met uitkijk op de bosrand. 
Onze verzorgruimte is geschikt om samen met familie de verzorging te doen of rituele wassingen uit te voeren. In onze 24-uurskamer kunnen nabestaanden op ieder gewenst moment van de dag een bezoek brengen aan de overleden dierbare. Net zoals thuis. Daarnaast hebben we een gezinskamer waar naaste familieleden nog even bij elkaar kunnen komen voordat de uitvaart begint. In de aula hebben we 125 zitplaatsen en er is plaats voor 100 staande gasten. De mogelijkheden voor beeld en geluid zijn uitgebreid. Ook is er een vleugel beschikbaar.
Door onze kleinschaligheid zijn we erg flexibel. We denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen onze locatie.

Vervoer Bravoflex, goed bereikbaar voor iedereen.

Door een samenwerking met Bravoflex is crematorium De Hoge Boght in Veldhoven goed bereikbaar voor iedereen. Ook voor ouders met een kinderwagen, iemand slecht ter been of bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Bravoflex is een flexibele vervoerservice op afroep die zonder vaste route rijdt van halte naar halte. Een van de haltes stopt direct voor de deur van het uitvaartcentrum. De naam van de halte is Crematorium, Veldhoven. Je bestelt Bravoflex gemakkelijk via een app, website ovflex.nl/booking of door even te bellen. Je reserveert een zitplaats in een voertuig en bepaalt zelf wanneer je bij welke halte wordt opgehaald en naar welke halte je reist. Ga naar de website voor meer informatie.

Napraten en herinneringen ophalen

Na de uitvaart nog even napraten met gasten en herinneringen ophalen aan de overledene. De condoleance, ook wel ‘koffietafel’ genoemd, is hier een mooi moment voor. In onze koffiekamer kan een breed assortiment aan horeca genuttigd worden. Van koffie met iets zoets tot tapas met een goed glas wijn. Of een biertje met bitterballen, dat kan natuurlijk ook.

Graag staan we voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team de Hoge Boght

Uitvaart Top 50