• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium De Ommering in Spijkenisse

Crematorium De Ommering ligt in een groene omgeving op een van de mooiste plekjes van Spijkenisse. Al meer dan twintig jaar is onze locatie een begrip op het eiland Voorne-Putten en daarbuiten. Het knusse karakter van de Ommering en de betrokkenheid van ons team maakt onze locatie erg geschikt om ook op een kleinschalige manier afscheid te nemen van een dierbare.

Chat met onze medewerkers

De Ommering in Spijkenisse

Oprelseweg 3
3202 LD Spijkenisse
Crematorium, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 09.30 - 18.30
Terrein/strooiveld/columbarium: altijd toegankelijk
Shop herinneringsproducten: op afspraak

Sfeervol afscheid nemen

Crematorium de Ommering heeft een ruime aula, een intieme familiekamer en twee condoléanceruimtes waar nabestaanden op persoonlijke wijze afscheid kunnen nemen van de overledene. Naast het houden van een afscheidsdienst gedurende de dag is er ook ruimte voor rouwbezoek in de avonduren.

Een rustgevende omgeving

Vanuit onze aula kijkt u uit over de groene omgeving met schitterende waterpartij. Rondom ons terrein is de begraafplaats van de Gemeente Spijkenisse gelegen. De Ommering heeft een eigen strooiveld waarbij ook de mogelijkheid is om een gedenkplaatje te bevestigen. Direct naast het crematorium is ons columbarium, ook wel de urnenmuur genoemd.

Wij doen iedere dag ons uiterste best om aan de wensen van onze gasten te voldoen. Van bijzondere horecawensen tot aan specifieke audiovisuele verzoeken. Naast auladiensten op maat bent u bij ons ook welkom voor opbaringen en rouwbezoeken. We nemen graag de tijd om u voor te lichten over mogelijke asbestemmingen.

Team De Ommering

Impressie van onze locatie