• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium De Ommering in Spijkenisse

Crematorium De Ommering ligt in een groene omgeving op een van de mooiste plekjes van Spijkenisse. Al meer dan twintig jaar is onze locatie een begrip op het eiland Voorne-Putten en daarbuiten. Het knusse karakter van de Ommering en de betrokkenheid van ons team maakt onze locatie erg geschikt om ook op een kleinschalige manier afscheid te nemen van een dierbare.

Chat met onze medewerkers

DELA Ommering tijdelijk gevestigd in Rhoon

In verband met de grote verbouwing van crematorium de Ommering in Spijkenisse maken we nu gebruik van onze DELA locatie in Rhoon, het uitvaartcentrum ligt aan de rand van het mooie, rustieke Rhoon. Gelegen in een groene omgeving met ruime parkeergelegenheid en 5 minuten lopen van een metrostation. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van nabestaanden. We willen nabestaanden graag ontzorgen en proberen aan alle wensen te voldoen. Op de tijdelijke locatie kunnen wij plechtigheid en condoleance houden als ook rouwbezoeken.

Modern en kleurrijk

We verbouwen het crematorium om het beter te laten voldoen aan de eisen van deze tijd. De locatie krijgt een moderne en kleurrijke uitstraling. Maar ook breiden wij onze dienstverlening uit met een eigen uitvaartcentrum. Zo kunnen nabestaanden naast de afscheidsplechtigheid ook op onze locatie terecht voor de laatste verzorging van hun dierbare en voor de afscheidsbezoeken.

Persoonlijk afscheid

Mensen willen vaak graag op hun eigen manier afscheid nemen van hun dierbare. Het nieuwe uitvaartcentrum biedt daarom naast een gewone rouwkamer ook een 24-uurskamer. Nabestaanden krijgen dan een eigen sleutel en kunnen zo de hele dag (en nacht) bij hun overleden dierbare langsgaan.

Tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing maken we voor afscheidsplechtigheden gebruik van ons uitvaartcentrum in Rhoon. We bieden daar dezelfde dienstverlening als in De Ommering. Ook een persoonlijke condoleance achteraf is mogelijk. Kleine gezelschappen van 25 tot 30 personen kunnen ook terecht in het afscheidshuis op het terrein van De Ommering. De feitelijke crematies blijven plaatsvinden in het technische gedeelte van het crematorium in Spijkenisse. De strooivelden en het columbarium zijn tijdens de verbouwing gewoon te bezoeken. Betreffende nabestaanden hebben wij hierover geïnformeerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons gerust op 088 335 20 10.

De Ommering in Spijkenisse

Oprelseweg 3
3202 LD Spijkenisse
Crematorium, Ceremonielocatie

Impressie van onze locatie