• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium De Ommering in Spijkenisse

De Ommering ligt in een groene omgeving op één van de mooiste plekjes van Spijkenisse. Al meer dan twintig jaar is de locatie een begrip op het eiland Voorne-Putten en daarbuiten. De Ommering is kleinschalig van opzet en het team is zeer betrokken. Het is een fijne locatie om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. Het pand is sfeervol ingericht met sprekende kleuren en veel kunst.

Chat met onze medewerkers

De Ommering in Spijkenisse

Oprelseweg 3
3202 LD Spijkenisse
Begraafplaats, Crematorium, Uitvaartcentrum

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

De Ommering in Spijkenisse

Afscheidsdiensten: ma t/m za 9:30-18:30 uur
Terrein/strooiveld/columbarium: Altijd toegankelijk
Advies en verkooppunt herinneringsproducten: Op afspraak

Alles voor een mooi afscheid

Bij De Ommering is alles op één locatie te vinden: het uitvaartcentrum en het crematorium liggen naast de begraafplaats. Op het terrein rondom het crematorium bevinden zich de urnenmuren en strooivelden.

Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum heeft twee sfeervol ingerichte familiekamers. In een huiselijke en persoonlijke sfeer kun je hier afscheid nemen van je dierbare. Daarnaast hebben we een 24-uurskamer. Hier kunnen nabestaanden op elk moment van de dag of nacht bij hun overleden dierbare zijn. In het uitvaartcentrum kan de verzorging van de overledene plaatsvinden. Nabestaanden kunnen hierbij aanwezig zijn of meehelpen.

Afscheidsdienst

Voor de afscheidsdienst kunnen directe nabestaanden nog even samenkomen in een eigen familiekamer. Zo kunnen zij zich in rust voorbereiden op het afscheid. In de aula zijn 120 zitplaatsen en er is plaats voor 100 staande gasten. De aula is uitgerust met moderne audiovisuele middelen zoals twee 85” led-schermen. Voor mensen met een gehoorapparaat is een ringleiding aanwezig. Met camera’s kunnen we de dienst in beeld vastleggen als nabestaanden dat wensen.
Na afloop van de dienst kunnen de nabestaanden en de genodigden elkaar ontmoeten in één van koffiekamers. In huiselijke, informele sfeer kunnen zij onder het genot van een hapje en een drankje samen herinneringen ophalen. Wij informeren je graag over de diverse horeca-mogelijkheden.

Intiem afscheid nemen

Voor een afscheid in kleinere kring, kun je terecht in onze speciale huiskamer. Deze ruimte biedt plaats aan circa 25 personen en is uitgerust met audiovisuele middelen. In onze huiskamer kun je op je eigen manier onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid nemen van je dierbare.

Alvast een kijkje nemen en wensen bespreken

Iedereen is van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen in De Ommering. We laten graag de diverse ruimtes zien. Ook informeren we je graag over de diverse mogelijkheden op onze locatie, zoals horeca en persoonlijke rituelen. We bespreken samen alle wensen en helpen je bij het maken van passende keuzes. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. We willen je graag ontzorgen en proberen om aan alle wensen te voldoen.

Team de Ommering

Foto's van onze locatie