• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Nu al regelen voor de toekomst van je kind

Je verwacht het misschien niet, maar DELA kan nu al iets betekenen als het gaat om het regelen van een aantal zaken rondom de toekomst van je kind. Wij kunnen je helpen bij het maken van keuzes over geld opzijzetten voor je kind, het regelen van voogdij, het opstellen van een testament of schenken bij leven. Als je nu alles goed regelt, dan kun je nog meer genieten van alle mooie momenten samen.

Checklist toekomst kind

Welke steuntjes in de rug kunnen we onze kinderen geven? Je leest het in onze checklist voor een zorgeloze toekomst voor je kind.

Zwanger en nadenken over later

Omdat je zwangerschap een hele leuk maar ook een ingrijpende periode is, hebben we een checklist opgesteld. Hiermee streep je alle regeldingen één voor één af.

Geboortechecklist

Wij snappen dat je aan honderd-en-één dingen denkt als je net een kindje hebt gekregen. Maar er zijn ook zaken waar je minder graag aan denkt. Om je te helpen hebben we een handige geboortechecklist opgesteld.

Hulp nodig bij het vastleggen van de voogdij?

Heb je een voogd in gedachten maar twijfel je of dat wel de juiste keuze is? Met de download 11 vragen aan een voogd ontdek je welke voogd het beste bij jullie kind en manier van leven past.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.