• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Zorgeloze toekomst

Voor een zo zorgeloos mogelijke toekomst van je kind, is niet alleen de opvoeding belangrijk. Download de checklist en zie wat je op praktisch vlak nu al kunt regelen voor je kind.

 

Hoe zorg je voor een zorgeloze financiële toekomst van je kind?

Wout gaat de straat op om voorbijgangers te bevragen over de financiële toekomst van hun kind. Want hoe zorg je dat ook de financiële toekomst van je kind er zo zorgeloos mogelijk uit ziet? Veel ouders denken er over na en vinden het belangrijk om zijn of haar kinderen de waarde van geld bij te brengen en het besef dat je niet zomaar alles kan krijgen wat je wil. Bekijk de video en zie hoe Nederlanders zorgen voor de financiële toekomst van hun kinderen.

Denk eens na over geld opzijzetten
Als ouder is het fijn als je je kind financieel op weg kunt helpen. Dit kan als je op tijd start met geld opzijzetten. Bekijk de verschillen beschreven in het stappenplan tussen een spaarverzekering, spaarrekening en spaardeposito en bepaal zelf welk product het beste bij je past.

13 tips

Als ouder wil je dat je kind gezond en gelukkig is en kan uitgroeien tot wie hij of zij wil zijn. Daar doe je alles voor. Zo ook voor zijn of haar financiële toekomst. Marion Weijers van het Nibud geeft 13 tips die helpen om je kinderen financieel op eigen benen te laten staan.

Wat kan je nu al regelen voor je kind?

Om je kind een zo zorgeloos mogelijke toekomst mee te geven, is niet alleen de opvoeding belangrijk. Download de praktische checklist en zie wat je op praktisch vlak nu al kunt regelen voor je kind.

Op straat gevraagd

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk meer video’s hier.