• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Begrafenissen en uitvaarten op maat door DELA uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers verzorgen jaarlijks vele uitvaarten. Lees hoe zij de begrafenissen en uitvaarten op maat en persoonlijk maken. Lees de reacties van nabestaanden over de waarde van deze bijzondere begrafenissen en crematies. En hoe het hen helpt bij de rouwverwerking.

Elke laatste verzorging persoonlijk maken

Bianca is een en al aandacht als de familie ervoor kiest om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn. ‘Met details zorg ik dat de overledene een stukje van zichzelf terugkrijgt.’

Inspiratiegids uitvaart

In onze inspiratiegids staan meer dan 100 praktische en originele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is bij een afscheid. Denk aan onderwerpen zoals bloemen, muziek, locaties, mooie woorden, rouwkaart en advertentie, kist of wade, eten en drinken, rituelen, foto en video, en asbestemming.

Mee naar de ovenruimte

Steeds meer nabestaanden kiezen ervoor om hun overleden dierbare te begeleiden tot aan de crematieoven. Allround medewerker Richard staat op dit bijzondere moment voor ze klaar. Hij zorgt daarbij voor een persoonlijke sfeer en geeft ruimte aan alle emoties.

Altijd klaarstaan voor de gasten

Allround medewerker Mascha ziet vaak ontlading bij de gasten na de ceremonie. ‘Voor mij is het belangrijk om in te schatten wat ze dan nodig hebben. Wie wil er even een luchtig praatje maken? Wie heeft er behoefte aan een luisterend oor? Iedere situatie en iedere familie is anders.’

Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil

Je kunt er voor kiezen om je uitvaartwensen te verzekeren. Maar ook zonder verzekering kun je bij DELA een uitvaart naar wens laten regelen. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering.

‘Het zijn de kleine momenten die een afscheid groots maken’

Peer zette ooit spontaan een kleinzoon op de kist van opa bij het binnenlopen in de aula. ‘Het kindje had lol, de ouders hadden ruimte voor zichzelf en de gasten moesten lachen. Om dit soort momenten gaat het.’

Stappenplan: van overlijden tot na de uitvaart

Een afscheid regelen, hoe doet je dat? Om je te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt. Stap voor stap leiden we je door de intense dagen rondom een afscheid. Zodat je weet wat er op je af gaat komen. En dat geeft rust.

Bespreek je wensen met je naasten

Weet jij hoe je jouw afscheid vorm wilt geven of vind je het een lastig onderwerp dat je liever vermijdt? Wij helpen je op weg met deze download, die het gesprek met je dierbaren wat gemakkelijker maakt.

Gratis tijdschrift LATER aanvragen

Het tijdschrift LATER staat boordevol met interessante verhalen over… later. We geven je graag dit tijdschrift cadeau.

Papieren wensenboek aanvragen

In het papieren wensenboek beschrijf je eenvoudig hoe jij je afscheid voor je ziet en wat je laatste wensen zijn. We sturen het wensenboek per post naar je toe.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.