• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Nederlands Kampioenschap beachvolleybal

Van 23 tot en met 25 augustus is het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal. De beste beachvolleyballers van Nederland strijden dan voor de titel van Nederlands Kampioen Beachvolleybal.

Chat met onze medewerkers

Gratis toegang

Op vrijdag worden er voorrondes gespeeld. De top 8 van de ranglijst mag deze dag overslaan en zij zijn automatisch geplaatst voor de zaterdag. Vanuit de vrijdag stromen er 8 teams door naar het ‘hoofdtoernooi’ zodat 16 teams vanaf zaterdag gaan uitmaken wie zich Nederlands Kampioen beachvolleybal mag noemen. Zondagmiddag worden vanaf 13.30 uur de verschillende finales gespeeld. 

Het Nederlands Kampioenschap is gratis toegankelijk. Kom naar Scheveningen en geniet van 3 dagen top beachvolleybal! Klik hier voor meer informatie.

Het NK wordt gespeeld in het Beachstadion op het strand van Scheveningen. In totaal doen 32 mannenteams en 32 vrouwenteams mee aan het NK. 

Bekende duo’s
Bekende duo’s die in actie komen zijn bij de heren o.a. Olympische Bronzen Medaille winnaars en wereldkampioenen van 2013: Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Bij de dames doen weer mee Europees Kampioenen Madelein Meppelink en Sanne Keizer en Joy Stubbe en Marleen van Iersel.