• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Nederlands Kampioenschap beachvolleybal

Van 24 tot en met 26 augustus is het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal. De beste beachvolleyballers van Nederland strijden dan voor de titel van Nederlands Kampioen Beachvolleybal.

Chat met onze medewerkers

Het NK wordt gespeeld in het Beachstadion op het strand van Scheveningen. In totaal doen 32 mannenteams en 32 vrouwenteams mee aan het NK. 

Herenduo’s
Bekende duo’s die in actie komen zijn bij de heren o.a. Olympische Bronzen Medaille winnaars en wereldkampioenen van 2013: Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Ook Christiaan Varenhorst is wederom van de partij samen met Jasper Bouter. Vorig jaar veroverden zij samen de Nederlandse titel en het afgelopen DELA EK Beachvolleybal in eigen land eindigde voor hen op een 5e plek.

Damesduo’s 
Bij de dames doen weer mee Madelein Meppelink en Sanne Keizer, Joy Stubbe en Marleen van Iersel en Jolien Sinnema en Laura Bloem. Madelein en Sanne zijn Europees Kampioen beachvolleybal dus dat belooft wat voor het NK.

Gratis toegang

Op vrijdag worden er voorrondes gespeeld. De top 8 van de ranglijst mag deze dag overslaan en zij zijn automatisch geplaatst voor de zaterdag. Vanuit de vrijdag stromen er 8 teams door naar het ‘hoofdtoernooi’ zodat 16 teams vanaf zaterdag gaan uitmaken wie zich Nederlands Kampioen beachvolleybal 2018 mag noemen. Zondagmiddag worden vanaf 13.30 uur de verschillende finales gespeeld. 

Het Nederlands Kampioenschap is gratis toegankelijk. Kom naar Scheveningen en geniet van 3 dagen top beachvolleybal! Klik hier voor meer informatie.