• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

DELA Europees Kampioenschap Beachvolleybal

In juli 2018 komt de Europese beachvolleybal top naar Nederland voor het DELA EK Beachvolleybal. Daarmee wordt voortgebouwd op het succes van het WK in 2015.

Chat met onze medewerkers

Net als in 2015 wordt er gespeeld op vier unieke locaties. Het hoofdstadion komt bij de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De overige stadions staan middenin diverse stadscentra. Zo komt in Utrecht het stadion op het Neude, in Rotterdam op de kade voor het ss Rotterdam en in Apeldoorn op het Marktplein. Wat het extra bijzonder maakt is dat tegelijkertijd ook het WK Zitvolleybal wordt gespeeld én het EK volleybal voor jongens onder 20 jaar.

Vrijkaarten

DELA geeft als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal vrijkaarten weg. Bestel je kaarten hier met actiecode DELA4FREE2018

 

Het ‘multi-evenement’ vindt plaats van 15 t/m 22 juli 2018. In het laatste weekend komen alle toernooien bijeen op een centrale locatie: Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Meer informatie over het toernooi? Kijk op volleybal.nl.

Bestel je toegangskaarten

Als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal geeft DELA vrijkaarten weg. De kaarten kun je hier bestellen met de actiecode DELA4FREE2018. Je kunt maximaal 4 vrijkaarten bestellen.

Wil je extra kaarten bestellen? Bestel dan hier je kaarten met 25% korting op de ticketprijs (kortingscode BEACH25DELA).