• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

DELA Beach Open

Van 3 tot en met 7 januari 2018 wordt het DELA Beach Open gespeeld. De internationale beachvolleybal top neemt het tegen elkaar op in Den Haag. Jij kan erbij zijn!

Chat met onze medewerkers

Het DELA Beach Open is het eerste toernooi van de FIVB World Tour in 2018. De World Tour bestaat uit meer dan 20 toernooien op 5 continenten. Het toernooi wordt in augustus afgesloten met de World Tour Final. Tijdens de toernooien verzamelen de beachvolleyballers punten voor de officiële wereldranglijst die bepalend is voor kwalificatie voor het WK en de Olympische Spelen.

Bestel je vrijkaarten
DELA geeft als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal vrijkaarten weg. Bestel je kaarten hier en vul code DELAVRIJKAART18 in.

Beachvolleybal Team Nederland

Tijdens het DELA Beach Open komen de beste Nederlandse teams in actie. Zo zie je natuurlijk het vertrouwde duo Brouwer-Meeuwsen spelen. Madelein Meppelink vormt een nieuw duo met Sanne Keizer. Zij speelden tijdens het DELA Beach Open in 2017 al eens eenmalig samen. Christiaan Varenhorst speelt dit keer samen met Jasper Bouter. 

Programma

Sportcampus Zuiderpark in Den Haag is voor vijf dagen het toneel voor beachvolleybal van het hoogste niveau. In totaal beginnen 32 mannen- en 32 vrouwenteams het toernooi met een poulefase. Op zaterdag en zondag strijden de topteams om de medailles in de knock-out ronden. Bekijk het programma van het DELA Beach Open.

Kaarten

Begin 2018 sportief en kom in de kerstvakantie samen met familie of vrienden naar het DELA Beach Open. DELA geeft als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal vrijkaarten weg. Je kunt je kaarten hier bestellen (vul code DELAVRIJKAART18 in). Laat je ons via #delabeach weten of je er bij bent?

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het toernooi, de locatie en het programma op delabeachopen.nl.

De aftermovie van de DELA Beach Open, afgelopen juni in Den Haag:

DELA Beach Open 2018

Van 3 tot en met 7 januari 2018 is het DELA Beach Open in Den Haag. DELA geeft als hoofdsponsor van het toernooi kaarten weg. Bestel je kaarten hier en vul code DELAVRIJKAART18.