• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

DELA Beach Open

Van 2 tot en met 6 januari 2019 wordt het DELA Beach Open gespeeld. De internationale beachvolleybal top neemt het wederom tegen elkaar op in Den Haag. Jij kan erbij zijn!

Chat met onze medewerkers

Met topteams uit Brazilie, VS, Australie, Duitsland, Italië en natuurlijk Nederland, is de FIVB Beach Volleyball World Tour weer terug. Na dé succesvolle editie van vorig jaar maken we ons weer klaar voor de World Tour. Het DELA Beach Open is het eerste toernooi in 2019. Tijdens de toernooien verzamelen de beachvolleyballers punten voor de officiële wereldranglijst die bepalend is voor kwalificatie voor het WK en de Olympische Spelen. Het toernooi wordt in augustus afgesloten met de World Tour Final.
Bestel je vrijkaarten
DELA geeft als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal vrijkaarten weg. Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten!

Beachvolleybal Team Nederland

De beste Nederlandse teams komen weer in actie. Zo zie je tijdens het DELA Beach Open het succevolle vrouwenduo Keizer en Meppelink weer terug. Ook Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn er klaar voor. In 2018 eindigden ze als tweede. Vol strijdlust gaan ze er dit toernooi weer tegenaan.

Programma

Voor vijf dagen is Sportcampus Zuiderpark het toneel voor beachvolleybal van het hoogste niveau. In totaal beginnen 32 mannen- en 32 vrouwenteams het toernooi met een poulefase. Op zaterdag en zondag strijden de topteams om de medailles in de knock-out ronden. Bekijk het programma van het DELA Beach Open.

Kaarten

Begin 2019 sportief en kom in de kerstvakantie samen met familie of vrienden naar het DELA Beach Open. DELA zal als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal vrijkaarten weggeven. Houd daarvoor deze website of onze Facebookpagina in de gaten.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het toernooi, de locatie en het programma op delabeachopen.nl.

De aftermovie van de DELA Beach Open 2018:

DELA Beach Open 2019

Van 2 tot en met 6 januari 2019 is het DELA Beach Open in Den Haag. DELA gaat als hoofdsponsor van het toernooi kaarten weggeven. Houd daarom deze website of onze Facebookpagina in de gaten.