• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Uitvaartmuziek

Muziek zorgt op zowel de vrolijke als de verdrietige momenten voor een onuitwisbare herinnering. Muziek speelt daarom een belangrijke rol bij een uitvaart. Het maakt het afscheid persoonlijk en het zorgt voor een moment van herdenking en bezinning. Wat is het liedje van jouw leven? Wil je weten welke muziek het meest gekozen wordt bij een afscheid? Bekijk dan onze Uitvaartmuziek Top 100.

Dit is onze Uitvaartmuziek Top 100

Het Liedje van je Leven

Weten jouw geliefden hoe jij afscheid zou willen nemen?

Leg je uitvaartwensen vast en bespreek ze met elkaar.

Welke uitvaartmuziek wil jij op je begrafenis?

Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil

Je kunt er voor kiezen om je uitvaartwensen te verzekeren. Maar ook zonder verzekering kun je bij DELA een uitvaart naar wens laten regelen. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering.

Roller Coaster, een mooi Liedje van je Leven

Vrolijke muziek bij een uitvaart

Muziek en herinneringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Uitvaartwensen bespreken?

Wil je graag je uitvaartwensen met iemand doorspreken? Onze coöperatieconsulenten komen thuis bij je langs om de uitvaartwensen vast te leggen. Je hoeft daarvoor geen verzekering bij DELA te hebben.

'Elk mens kan pure kracht putten uit muziek.'

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keer per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.