Verhalenbundel

Hoe je de draad van het leven weer oppakt, is voor iedereen anders. Download onze bundel met verhalen en lees hoe anderen de draad van het leven weer oppakken.

 

Muziek en herinneringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Muziek en herinneringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een liedje doet je vaak denken aan een persoon of een moment. We vroegen voorbijgangers op straat welk liedje hen aan iemand herinnert die er niet meer is.

Een nummer dat maakt dat je je oma wilt bellen om te vragen wat leuks te gaan doen terwijl ze er niet meer is. Of een liedje dat je even terugbrengt naar de keukentafel in je kindertijd, met je moeder aan de thee. Bekijk de video voor de verhalen achter deze en andere herinneringen.

Online wensenboek

Ken je ons online wensenboekje al? Je kunt eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken er moeten worden geregeld.

Muziek en herinneringen

Welke muziek herinnert je aan iemand die er niet meer is? En welke muziek geeft je een fijn gevoel als je aan iemand terugdenkt? Muziek geeft vaak steun bij verdrietige momenten. Maar ook wanneer je iets moois in je leven wilt vieren. 

Op zoek naar muziekinspiratie?

Dat muziek vaak verbonden is aan herinneringen snappen wij als geen ander. In onze verhalenbundel lees je hoe anderen de herinneringen aan hun dierbaren levend houden, hoe die herinneringen troost kunnen bieden en je kunnen helpen om de draad van het leven weer op te pakken.