• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Geld opzijzetten

Iedereen heeft mooie doelen in het leven. Voor jezelf, je (klein)kinderen of voor elkaar. Zoals die verre droomreis, een huis, of de studie of het rijbewijs van je (klein)kind). Doelen die het waard zijn om nu alvast geld voor opzij te zetten. Bekijk de 4 manieren om geld opzij te zetten, tips van het Nibud over omgaan met geld, welke belastingregels belangrijk zijn en laat je inspireren door de verhalen van anderen.

Stappenplan

Een spaarverzekering, een spaarrekening of een spaardeposito? Wij zochten de verschillen voor je uit.

Wat doen anderen?

Wat hebben andere ouders al geregeld voor hun kinderen? Hoeveel geld zetten zij opzij? Waarvoor? Wanneer moet je ermee starten? Download de feiten en cijfers over geld opzijzetten voor je kind.

Feiten en cijfers over je oude dag

Leuke uitjes met de kleinkinderen, overwinteren in zonnige oorden of een comfortabele woning. Maar in hoeverre zetten mensen geld opzij voor deze plannen? Bekijk de feiten en cijfers.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.