• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Verhalenbundel

Wil je meer inspiratie over uitvaarten? Download onze bundel met verhalen over afscheid nemen in allerlei vormen. Groots en uitbundig of juist eenvoudig en intiem.

 

Ervaringsverhalen over uitvaarten

Het is iets dat je zo lang mogelijk uitstelt: nadenken over je eigen uitvaart of die van een naaste. Waar moet je beginnen? Wat moet en wat mag? Wat doen anderen? Een uitvaart is persoonlijk, maar andermans ervaringen kunnen wél een inspiratie vormen.

Iedere begrafenis of crematie staat in het teken van herinneringen ophalen en nieuwe maken. Familie en vrienden geven een speech en je luistert samen naar muziek, maar hoe maak je een afscheidsdienst écht persoonlijk? De één houdt van een klein en intiem afscheid, de ander kiest voor een groot feest.

Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil
Ook zonder verzekering helpt DELA je bij het regelen van een persoonlijk afscheid. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering of maak een geheel vrijblijvende afspraak om je uitvaartwensen te bespreken.

Locatie begrafenis of crematie

Met specifiek gekozen muziek, tekst, bloemen en foto’s kom je een heel eind, maar vooral de locatie kan heel bepalend zijn. Voor de echte voetbalfanaat is bijvoorbeeld de plaatselijke voetbalkantine een perfecte locatie of creëer een mooie plek in de achtertuin voor iemand die heel veel van tuinieren hield. Denk vooral niet te veel binnen de lijntjes, want alles is mogelijk.

Om je op weg te helpen, heeft DELA een prachtige verhalenbundel samengesteld. Klein, groot, muzikaal, intiem, feestelijk, eervol: alles komt voorbij. Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van anderen en maak van jouw uitvaart of die van een naaste een onvergetelijke gebeurtenis.

Vul nu je wensenboekje in
Met het online wensenboekje geef je eenvoudig aan hoe jouw afscheid er uit mag komen te zien. Het geeft je nabestaanden rust en helpt ze op weg.

Download onze verhalenbundel met bijzondere uitvaartverhalen

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid? En weten je geliefden hoe je dat wilt doen? Maak je wensen kenbaar. Bespreek ze. Hoe moeilijk dat misschien ook is. Wil je meer inspiratie over uitvaarten? Download onze bundel met verhalen over afscheid nemen in allerlei vormen. Groots en uitbundig of juist eenvoudig en intiem. Of helemaal anders, op een eigen, persoonlijke manier.