• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Inspiratie voor een duurzaam afscheid

Weet jij welke duurzame keuzes je kunt maken voor een uitvaart? Voor ieder aspect van het afscheid hebben onze uitvaartverzorgers een groene keuze. Met kleine stappen kun je al rekening houden met het milieu en dat hoeft echt niet ingewikkeld of duur te zijn. Onze medewerkers leggen je graag uit wat de duurzame opties zijn. Uitvaartverzorger Annemieke: ‘Bezig zijn met duurzame uitvaarten combineert mijn werk als uitvaartverzorger met mijn liefde voor groen.’

 

Groene uitvaart bij DELA

Vind jij het belangrijk dat je uitvaart aansluit bij jouw duurzame levensstijl? Met onze uitvaartverzekering ben je verzekerd voor een passend afscheid met aandacht voor het milieu en de natuur.

Checklist duurzame uitvaart

Heb jij al nagedacht over de groene uitvaart van jezelf of die van een ander? Met kleine stappen kun je al rekening houden met het milieu. De checklist voor een duurzaam afscheid helpt je om jouw wensen inzichtelijk te maken.

Vijf misverstanden over afscheid nemen

Over afscheid nemen bestaan veel misverstanden. Bestaat een uitvaart uit alleen standaardonderdelen bijvoorbeeld? En is een duurzame uitvaart altijd duur?

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.

Keuzes voor een duurzame uitvaart

Weet jij welke keuzes je kunt maken als het om een duurzame uitvaart gaat? Laat je inspireren met onze infographic over een duurzame uitvaart.

8 tips voor een warm & persoonlijk afscheid

Hoe regel je een afscheid als er geen wensen vastgelegd zijn? We geven je graag 8 tips die helpen bij het regelen van een warm en persoonlijk afscheid.