• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Download

Wil je meer inspiratie over hoe je je uitvaart zo duurzaam mogelijk kunt invullen? Download dan onze infographic met opties voor een milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord afscheid.

 

Weet jij welke keuzes je kunt maken als het om een duurzame uitvaart gaat?

Duurzaamheid is allang geen trend meer, het is een levensstijl geworden. Coöperatie DELA draagt daaraan bij door je de mogelijkheid te bieden je uitvaart zo duurzaam mogelijk in te vullen. Weet jij welke keuzes je kunt maken als het om een duurzame uitvaart gaat?

Online wensenboek

Ken je ons online wensenboekje al? Je kunt eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken er moeten worden geregeld.

Derek, verantwoordelijk voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen bij DELA: ‘Je kunt van alles verzinnen om een uitvaart duurzamer te regelen. Geef bijvoorbeeld een grafsteen een tweede leven of neem bloemen die de overledene thuis had staan mee naar de uitvaart in plaats van te kiezen voor een rouwboeket’.

Download onze infographic met opties voor een duurzame uitvaart

Coöperatie DELA draagt bij aan duurzaamheid door opties te bieden voor een milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord afscheid. Laat je inspireren met onze infographic over een duurzame uitvaart.