• Overlijden melden - 0800 955 66 55 (24 uur per dag) 

Download

Wil je meer inspiratie over hoe je je uitvaart zo duurzaam mogelijk kunt invullen? Download dan onze infographic met opties voor een milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord afscheid.

Weet jij welke duurzame keuzes je kunt maken voor een uitvaart?

Duurzaamheid is allang geen trend meer, het is een levensstijl geworden. Coöperatie DELA draagt daaraan bij door je de mogelijkheid te bieden je uitvaart zo duurzaam mogelijk in te vullen. Weet jij welke keuzes je kunt maken als het om een duurzame uitvaart gaat?

Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil
Ook zonder verzekering helpt DELA je bij het regelen van een persoonlijk afscheid. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering of maak een geheel vrijblijvende afspraak om je uitvaartwensen te bespreken.
Derek, verantwoordelijk voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen bij DELA: ‘Je kunt van alles verzinnen om een uitvaart duurzamer te regelen. Geef bijvoorbeeld een grafsteen een tweede leven of neem bloemen die de overledene thuis had staan mee naar de uitvaart in plaats van te kiezen voor een rouwboeket’.

Download onze infographic met opties voor een duurzame uitvaart

Coöperatie DELA draagt bij aan duurzaamheid door opties te bieden voor een milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord afscheid. Laat je inspireren met onze infographic over een duurzame uitvaart.