• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Rouwbloemen

Bloemen horen haast vanzelfsprekend bij een uitvaart. Van een schitterend rouwstuk op de kist tot een enkele bloem die iedere gast achterlaat bij het graf. Maar er kan nog veel meer met rouwbloemen. Denk aan een erehaag, bloemenmuur of bloemenband rond de kist. En wat doe je na afloop met de rouwbloemen? Je kunt ze bijvoorbeeld drogen om er een blijvende herinnering van te (laten) maken. En er is nog veel meer mogelijk.

Inspiratiegids uitvaart

In onze inspiratiegids staan meer dan 100 praktische en originele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is bij een afscheid. Denk aan onderwerpen zoals bloemen, muziek, locaties, mooie woorden, rouwkaart en advertentie, kist of wade, eten en drinken, rituelen, foto en video, en asbestemming.

Stappenplan: van overlijden tot na de uitvaart

Een afscheid regelen, hoe doet je dat? Om je te helpen hebben wij een handig stappenplan gemaakt. Stap voor stap leiden we je door de intense dagen rondom een afscheid. Zodat je weet wat er op je af gaat komen. En dat geeft rust.

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.