• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Veelgestelde vragen

Chat met onze medewerkers

DELA Coöperatiepanel

Hoe zit het met mijn privacy?
We respecteren jouw privacy. Jouw gegevens (zoals je e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om je uit te nodigen voor een onderzoek. We geven je gegevens niet door aan derden en we gebruiken ze ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem.
Kan iedereen lid worden van het DELA Coöperatiepanel?
Iedereen die lid is van coöperatie DELA kan lid worden van het panel. Er zijn een aantal groepen uitgesloten:
  • leden van de algemene vergadering van DELA;
  • leden van de geschillencommissie;
  • leden van de vertrouwenscommissie;
  • medewerkers van coöperatie DELA.
Dit doen we om verstrengeling van belangen te voorkomen. Deze groepen worden natuurlijk wel geïnformeerd over de uitkomsten van onderzoeken.
Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?
Direct nadat jij je hebt aangemeld ontvangt je een bevestigingsmail met een link die jou toegang geeft tot je profielpagina, waar je eventueel je persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij je doelgericht benaderen. Wij willen je namelijk niet lastig vallen met onderzoeken die niet voor jou van belang zijn.
Ik heb me ingeschreven voor het DELA Coöperatiepanel, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoek(en). Hoe kan dat?
Er is een aantal mogelijke oorzaken:

1. Je hebt jouw gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Op je profielpagina kun je enkele aanvullende gegevens over jezelf invullen, zoals je geboortedatum. Als je deze gegevens volledig invult, heb je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Het kan voorkomen dat voor bepaalde onderzoeken een selectie gemaakt wordt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.
2. Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld bepaalde regio of leeftijd).
3. Wanneer je nog nooit een uitnodiging voor deelname heeft ontvangen, vragen we je het e-mailadres dat je bij jouw inschrijving heeft opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt. Of misschien heb je inmiddels een ander e-mailadres. Je kunt je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op je eigen profielpagina.
4. Wellicht worden e-mails tegen gehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein 'mwm2.nl'. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en zorg ervoor dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.
Wat is een offline ronde tafel?
Wanneer we verdieping willen op een onderwerp, organiseren we een ronde tafel in een klein gezelschap met circa 10 deelnemers die bijvoorbeeld expertise hebben op het gebied van het onderwerp. We noemen het een ‘ronde tafel’ omdat we dit bij voorkeur rond een ronde tafel doen. Dit praat het makkelijkst. Een ronde tafel vindt plaats op een locatie van DELA, in de avonduren. Voor een diner wordt gezorgd.
Ik wil ook graag meedoen aan een offline ronde tafel. Hoe kan ik me daar voor aanmelden?
Wanneer je je aanmeldt voor het coöperatiepanel kun je tevens aangeven of je interesse hebt om deel te nemen aan zo’n ronde tafel. Op basis van expertise/interesse (die je ook aangeeft bij het aanmelden) nodigen wij leden van het online panel uit.
Heb je speciale software nodig om mee te doen?
Nee, je hebt geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zodat we je per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.