• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 
 

Hoe laat jij je dierbaren achter?

Denk jij nu al weleens na over als je er straks niet meer bent? En praat je hierover met je dierbaren? Dit praatstuk geeft je inspiratie en helpt je om dit moeilijke onderwerp bespreekbaar te maken.

 

In gesprek over het achterlaten van het leven

Kom je binnenkort te overlijden, vanwege ziekte of ouderdom? In deze periode ga je nadenken over de tijd die je nog hebt in dit leven. Wat wil je nog doen? Maar je denkt ook na over je eigen afscheid. En over het leven als je er zelf niet meer bent. Hoe laat je je dierbaren achter? Nadenken en hierover praten met dierbaren is soms best moeilijk.

Met het praatstuk ‘Hoe laat ik mijn dierbaren achter als ik er straks niet meer ben?’ geven we je inspiratie om over na te denken in deze confronterende tijd. Met o.a. advies over het bespreekbaar maken van dit onderwerp, tips over het regelen van je nalatenschap en je uitvaart en inspiratie over de dingen die je nog kunt doen voordat je er niet meer bent.
Vul nu je wensenboekje in

Ken je ons online wensenboekje al? Je vult eenvoudig in hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag wat er moet worden geregeld. Zelfs zonder DELA-verzekering kunnen wij de uitvaart naar wens regelen. Bekijk de mogelijkheden.

Tip: Download het praatstuk

Je gaat mensen achterlaten, en hoewel er nu veel voor jou wordt gezorgd wil je er ook graag voor hén zijn. Hoe doe je dat? En wat kan je zelf regelen om je dierbaren straks praktisch te ontzorgen? Met dit praatstuk bieden we je inspiratie om over na te denken nu je niet lang meer te leven hebt.