• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Corona

In tijden van corona gaat alles anders dan hoe we gewend zijn. Ook het afscheid nemen van een dierbare. Bekijk de tips om toch op een mooie manier afscheid te kunnen nemen, lees de verhalen van nabestaanden over een afscheid in coronatijd en zie de tips van rouwdeskundige Stéphanie Beijnes over het oppakken van de draad van het leven. Let op! Deze verhalen zijn geschreven in coronatijd, rekening houdend met de toen geldende coronaregels.

Uitvaarten en het coronavirus

Kijk op dela.nl voor de actuele informatie over uitvaarten en het coronavirus.

Mooie woorden delen

Vaak blijven mooie en liefdevolle woorden te lang onuitgesproken. Om je te helpen met het delen van jouw mooie woorden hebben wij een handig stappenplan ontwikkeld met praktische tips.

Een klein gebaar

Wil je een dierbare laten weten dat je aan hem of haar denkt? Download de labels met mooie spreuken die je kan bevestigen aan bijvoorbeeld een bosje bloemen of een cadeautje.

Mooie woorden: Ze waren nog nooit zo belangrijk

In een tijd waarin we elkaar niet aanraken, is het des te belangrijker elkaar te zeggen dat we aan elkaar denken. We deden een oproepje en vroegen: wie wil je een hart onder de riem steken?

LEEF!

Wij helpen je graag met nadenken over emotionele en praktische zaken die nu en later mooier maken. Daarom versturen we meerdere keren per jaar de nieuwsbrief LEEF!. Inschrijven voor de LEEF! kan via onderstaande knop.