• Overlijden melden - 0800 955 66 55 (24 uur per dag) 

Ben jij goed voorbereid?

Download de handige checklist en ga aan de slag met het in kaart brengen van alle praktische zaken rondom je uitvaart. Zo neem je je dierbaren veel werk uit handen en weten ze je keuzes als het zover is.

Checklist uitvaart: regel alvast praktische zaken met onze checklist

Met het overlijden van een dierbare komt er veel op je nabestaanden af. Er moeten een hoop zaken worden geregeld en veel beslissingen worden genomen, terwijl het verdriet groot is. Niemand wenst dat zijn dierbaren toe. Daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn. Op praktisch gebied, maar ook op het gebied van de invulling van je uitvaart. DELA heeft daarvoor de handige uitvaartchecklist voor je samengesteld.

Op deze checklist zijn praktische zaken verzameld, die je nu al kunt regelen. Als je deze onderdelen nu al in beeld brengt, dan kunnen je dierbaren deze zaken correct afhandelen als het nodig is. Zo kun je hen veel werk uit handen nemen.
Een uitvaart regelen zoals jij dat graag wil
Ook zonder verzekering helpt DELA je bij het regelen van een persoonlijk afscheid. Bekijk de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart zonder verzekering of maak een geheel vrijblijvende afspraak om je uitvaartwensen te bespreken.
Naast deze praktische zaken kun je ook alvast nadenken over de wensen voor je afscheid. Wil je begraven worden of gecremeerd? En wat voor soort kist wil je? Welke bloemen vind je mooi? Lees bijvoorbeeld ook het verhaal van René. Zijn dochter Renate regelde haar eigen afscheid. Daardoor gaf haar afscheid goed weer hoe Renate was: een levensgenieter.

Download de checklist

Met de checklist uitvaart van DELA zie je meteen welke zaken je nu al kunt regelen voor je uitvaart en wat je nabestaanden moeten doen als het zover is.