Overlijdensrisico vergelijken

Het afdekken van een overlijdensrisico, ofwel een overlijdensrisicoverzekering, beschermt uw nabestaanden tegen financiële problemen bij overlijden. Het is de moeite waard om verschillende overlijdensrisicoverzekeringen eens te vergelijken. Zo biedt DELA met het DELA LeefdoorPlan een overlijdensrisico met een zeer scherp tarief.

Het DELA LeefdoorPlan, de overlijdensrisicoverzekering van DELA

Een overlijdensrisicoverzekering beschermt uw nabestaanden tegen financiële problemen als u komt te overlijden. U betaalt maandelijks of elk kwartaal premie voor de overlijdensrisicoverzekering. U bepaalt zelf het bedrag en de looptijd. Het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde.

Met onze rekenhulp kunt u uw premie voor het afdekken van een overlijdensrisico berekenen. Deze premie kunt u vergelijken met andere aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen. Het DELA LeefdoorPlan biedt een zeer scherp tarief.

Voordelen LeefdoorPlan

  • Financiële zekerheid én unieke nazorg voor uw nabestaanden
  • Zeer scherpe premie
  • Uitkering tot € 1.000.000
  • Aantrekkelijke korting voor niet-rokers
  • Coöperatie met bijna 4 miljoen leden en al 80 jaar ervaring

Bereken de premie

Te verzekeren bedrag
Looptijd in jaren
Geboortedatum
Geslacht
Laatste 2 jaar gerookt?
Geboortedatum partner
Geslacht
Laatste 2 jaar gerookt?

Meer informatie over het afdekken van uw overlijdensrisico?

Lees meer over het DELA LeefdoorPlan. Om goed te kunnen vergelijken is het belangrijk om ook de voorwaarden van een overlijdensrisicoverzekering te vergelijken. De belangrijke documenten vindt u hier. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 040 260 16 36.


  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Chat met onze medewerkers