• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Alles over het regelen van een uitvaart

In de week van het afscheid zijn onze mensen er vanaf het allereerste moment om je te helpen. Zodat je weet wat er komt kijken bij het regelen van een persoonlijke uitvaart. Ons team bij jou uit de buurt staat met aandacht klaar waar nodig: van vervoer en verzorging, tot het regelen van het afscheid. Zodat je de uitvaart samen met jouw uitvaartverzorger naar wens kunt vormgeven. Je kunt met en zonder uitvaartverzekering bij ons terecht.

Chat met onze medewerkers

Uitvaart regelen bij DELA

Wij helpen om de uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. Vanaf het melden van overlijden tot en met het naar wens regelen van de uitvaart kun je een beroep doen op ons team van uitvaartverzorgers. 

Zowel als er een uitvaartverzekering is, als zonder verzekering. We zijn er voor iedereen. Omdat we vinden dat elk leven oneindig aandacht verdient.

Kosten van een uitvaart

Wat kost een uitvaart? Is er een uitvaartverzekering, jouw uitvaartverzorger neemt je mee wat er in jouw verzekering zit.

Geen verzekering of zijn er andere wensen? Hoe groot of klein, hoe duur of eenvoudig, jouw uitvaartverzorger neemt je vooraf precies mee over de kosten van deze keuzes.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

Checklist uitvaart

De dagen voor de uitvaart zijn een emotionele tijd, waarin ook veel geregeld moet worden. Dat kan overweldigend voelen. Gelukkig sta je er mede dankzij onze hulp niet alleen voor.

Gebruik deze checklist om een uitvaart te regelen en je weet zeker dat je overal aan gedacht hebt.

Zelf een uitvaart regelen

Misschien vind je het prettiger zelf de uitvaart van je dierbare te regelen. Helemaal, van a tot z. Of voor een deel, dan laat je bijvoorbeeld het regelen van vervoer of het verzorgen van de dierbare over aan onze uitvaartverzorgers.

We denken graag met je mee over wat je wel of juist niet zelf wilt doen.

Een uitvaart regelen in het buitenland

Het regelen van een uitvaart wordt extra lastig als je dierbare niet in Nederland, maar in het buitenland is overleden. Daarbij moet je rekening houden met de wetten en regels die in dat land gelden. Lees hier alles over het regelen van een uitvaart in het buitenland.