• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Controles

Wij controleren onze organisatie door middel van audits. Ook doen wij er alles aan om fraude te voorkomen en bestrijden. Verder mogen wij een aantal keurmerken voeren. Keurmerken zijn belangrijk voor ons omdat zij een spiegel zijn voor onze organisatie.

Audit

Door het uitvoeren van audits controleren we onze organisatie. We controleren bijvoorbeeld of we met ons beleid de risico’s goed genoeg bewaken.

 • Download hier de interne audit van 2013

 • Keurmerken

  Nabestaanden waarderen onze dienstverlening met een 9,1. Daar zijn we trots op. Maar we willen ook graag dat andere partijen ons een spiegel voorhouden. Daarom vinden wij keurmerken belangrijk.
  DELA voldoet aan de voorwaarden van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Privacy Waarborg en het Keurmerk Uitvaartzorg.

  Lees meer:

  Fraudebeleid 

  U mag verwachten dat DELA er alles aan doet om fraude te voorkomen. Fraude benadeelt onze leden. Daarom hebben we een duidelijk beleid om fraude te voorkomen en te bestrijden, waarbij we periodiek risicoanalyses verrichten om frauderisico’s zo beheersbaar mogelijk te houden. Indien hier aanleiding voor is treffen we passende maatregelen. Lees meer over ons fraudebeleid

  Chat met onze medewerkers