• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

DOMUSDELA schittert tijdens Glow

DOMUSDELA opent haar deuren tijdens Glow 2019. De Paterskerk en de binnenplaats vormen samen met het DELA-gebouw het drieluik Triptych Metaphor: Heart – Light - Time. Een van de hoogtepunten van dit jaar! En je kunt meteen een kijkje nemen bij DOMUSDELA.

DOMUSDELA tijdens GLOW 2019 - coöperatie DELA

Triptych Metaphor

DOMUSDELA is het startpunt van de officiële Glow-route. Via de Paterskerk en de binnenplaats loop je naar het DELA-gebouw aan de Vestdijk. Met z’n drieën vormen deze gebouwen het Triptych (drieluik) Metaphor: Heart, Light en Time. Heart staat voor de transformatie van DOMUSDELA naar een plek van passie en liefde. Light symboliseert het innerlijk licht en dat alles in het leven mogelijk is. Time ten slotte verbeeldt de voortdurende verandering van tijd. De drie installaties vertellen samen het verhaal van een hart dat passie en liefde uitdaagde, ons innerlijk licht voedde en ons uiteindelijk laat geloven, dat dat hetgene is wat ons door het leven loodst. Triptych Metaphor is ontworpen door de Portugese creatieve groep Ocubo.

Binnenkijken bij DOMUSDELA

Op 8 november is DOMUSDELA officieel geopend. Een unieke plek in Eindhoven om te trouwen, rouwen, vergaderen, eten, overnachten, uitgaan en ontmoeten. DELA nam het gebied met bijbehorende gebouwen over van de Orde der Augustijnen en de gemeente Eindhoven. Na bijna twee jaar verbouwen, is DOMUSDELA nu eindelijk klaar. We zijn trots op het eindresultaat! Wil je graag eens binnenkijken? Dat kan! Tijdens Glow zijn onze deuren geopend. Kom naar Glow, geniet van de lichtshows en bewonder Eindhovens nieuwste aanwinst.

Wanneer is Glow?

Glow is van 9 t/m 16 november en begint elke avond om 18.30 uur.
Meer informatie, achtergronden en de route vind je op de officiële website van Glow.

Chat met onze medewerkers