• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mei
  2
  2023

  DELA stapt naar rechter om toegang te krijgen tot crematoria van regionale speler GUV

  Coöperatie verdedigt belangen van haar leden in de Achterhoek

  In het belang van haar leden stapt DELA naar de rechter om weer toegang te krijgen tot de GUV uitvaartlocaties in Aalten, Etten en Lichtenvoorde. Geheel onverwachts sloot de Achterhoekse uitvaartondernemer de deuren, zonder duidelijk te maken wat de reden is om de samenwerking eenzijdig op te zeggen. Een gesprek hierover gaat GUV uit de weg.

 • apr
  24
  2023

  Crematorium Hoentocht in Groningen tot eind juni gesloten

  Medio maart is er brand uitgebroken in ons crematorium Hoentocht in Groningen. De brand ontstond door een technisch mankement aan de crematieoven. Hierdoor is Crematorium Hoentocht tot eind juni gesloten.

 • mrt
  31
  2023

  Herbouw uitvaartcentrum De Haan & Van de Kamp DELA in Amersfoort

  Bouwen duurzaam uitvaartcentrum duurt tot januari 2024

  Het uitvaartcentrum De Haan & Van de Kamp DELA in Amersfoort wordt verduurzaamd. Tijdens de negen maanden durende herbouw vindt de dienstverlening plaats op andere locaties in de omgeving. In januari 2024 verwachten we het vernieuwde uitvaartcentrum te heropenen.

 • mrt
  1
  2023

  Dela biedt leden Achterhoek passende oplossingen ook nu samenwerking met GUV definitief stopt

  Coöperatie DELA biedt zoals altijd passende oplossingen voor een waardig afscheid voor haar leden in de Achterhoek, ook nu zij niet meer welkom is op de locaties van GUV. Op een uitnodiging voor een gesprek gaat GUV niet in. Het is meer dan pijnlijk dat de samenwerking éénzijdig is opgezegd. Als coöperatie dient DELA de belangen van haar leden. Het is onbegrijpelijk dat GUV dit niet inziet.

 • feb
  14
  2023

  Elektrische crematieovens geplaatst in crematorium Maaslanden

  Ingrijpende zes maanden durende verbouwing vordert gestaag

  In het crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk zijn twee elektrische crematieovens geplaatst. De plaatsing is onderdeel van een ingrijpende verbouwing om het uitvaartcentrum te verduurzamen en te moderniseren. In Maaslanden vinden ongeveer 160 crematies per maand plaats. De elektrische oven is momenteel de meest duurzame variant van cremeren in Nederland.

 • jan
  10
  2023

  De uitvaartmuziek top 100 over 2022

  Nederlandse artiesten domineren de top 10

  Nederlandse artiesten domineren de top 10 uitvaartmuziek uit 2022. In de lijst samengesteld door coöperatie DELA op basis van liedjes die door nabestaanden zijn gekozen, zijn acht van de tien meest gedraaide artiesten Nederlands. De top 3 meest gedraaide liedjes uit de Uitvaartmuziek top 100 over 2022 is ongewijzigd. Net als vorig jaar wordt de lijst aangevoerd door Sarah Brightman & Andrea Bocelli, gevolgd door Danny Vera. Op plaats 3 staan André Rieu & Mirusia Louwerse.