• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • mrt
  24
  2023

  Crematorium Hoentocht in Groningen tijdelijk gesloten

  Vrijdag 17 maart is er brand uitgebroken in ons crematorium Hoentocht in Groningen. De brand ontstond door een technisch mankement aan de crematieoven. Hierdoor is Crematorium Hoentocht in ieder geval de komende maand gesloten.

 • mrt
  1
  2023

  Dela biedt leden Achterhoek passende oplossingen ook nu samenwerking met GUV definitief stopt

  Coöperatie DELA biedt zoals altijd passende oplossingen voor een waardig afscheid voor haar leden in de Achterhoek, ook nu zij niet meer welkom is op de locaties van GUV. Op een uitnodiging voor een gesprek gaat GUV niet in. Het is meer dan pijnlijk dat de samenwerking éénzijdig is opgezegd. Als coöperatie dient DELA de belangen van haar leden. Het is onbegrijpelijk dat GUV dit niet inziet.

 • feb
  14
  2023

  Elektrische crematieovens geplaatst in crematorium Maaslanden

  Ingrijpende zes maanden durende verbouwing vordert gestaag

  In het crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk zijn twee elektrische crematieovens geplaatst. De plaatsing is onderdeel van een ingrijpende verbouwing om het uitvaartcentrum te verduurzamen en te moderniseren. In Maaslanden vinden ongeveer 160 crematies per maand plaats. De elektrische oven is momenteel de meest duurzame variant van cremeren in Nederland.

 • jan
  10
  2023

  De uitvaartmuziek top 100 over 2022

  Nederlandse artiesten domineren de top 10

  Nederlandse artiesten domineren de top 10 uitvaartmuziek uit 2022. In de lijst samengesteld door coöperatie DELA op basis van liedjes die door nabestaanden zijn gekozen, zijn acht van de tien meest gedraaide artiesten Nederlands. De top 3 meest gedraaide liedjes uit de Uitvaartmuziek top 100 over 2022 is ongewijzigd. Net als vorig jaar wordt de lijst aangevoerd door Sarah Brightman & Andrea Bocelli, gevolgd door Danny Vera. Op plaats 3 staan André Rieu & Mirusia Louwerse.

 • jan
  6
  2023

  DELA neemt resterend aandelenbelang Associatie en IJmond over

  Coöperatie DELA neemt het resterende aandelenbelang (30%) over van de Uitvaartvereniging Associatie&IJmond. Per 1 januari 2023 is DELA volledig eigenaar van Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond (officieel: UNC). Alexandra Howard vertrekt daardoor als statutair directeur. De gesprekken over de overname startten in april 2022.

 • jan
  6
  2023

  Aanmelden landelijke Lichtjesavond niet meer mogelijk

  Door de onverwachte, grote interesse in de eerste Landelijke Lichtjesavond van coöperatie DELA op 15 januari, is aanmelden helaas niet meer mogelijk.