• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jun
  7
  2022

  Letters IJsselhof tijdelijk voor onderhoud van monumentale muur

  Terugplaatsing binnen enkele weken

  Deze week worden tijdelijk de letters ‘IJsselhof’ van de monumentale muur bij de ingang van de gelijknamige begraafplaats gehaald. Dat gebeurt in het kader van noodzakelijk onderhoud aan de muur. De letters worden opgeslagen en over enkele weken weer teruggeplaatst.

 • jun
  7
  2022

  Onderzoek: bijna helft Nederlanders wil uitvaart verduurzamen

  Meer dan twee op de vijf Nederlanders (41%) vindt het belangrijk dat hun uitvaart het milieu zo min mogelijk belast. Dat blijkt uit het Nationale onderzoek naar de Dood, Afscheid en Verder leven in opdracht van coöperatie DELA. In consumentenaankopen is de afgelopen jaren een trend te zien dat mensen duurzamer consumeren. Ook bij een uitvaart vinden Nederlanders duurzame alternatieven dus belangrijk.

 • jun
  2
  2022

  Muziek bij leven belangrijk? Dan ook bij afscheid.

  Muziek kan je dicht bij iemand brengen.

  Muziek roept herinneringen op, kan je raken en zegt soms meer dan duizend woorden. Het maakt van mooie momenten dan ook levendige herinneringen. Daarmee speelt muziek niet alleen tijdens ons leven een belangrijke rol, maar ook bij afscheid en rouwverwerking.

 • mei
  31
  2022

  Komende week start bouw crematorium Lingewaard

  Inwoners mogen meedenken over inrichting crematorium

  Aankomende week start coöperatie DELA met de bouw van een nieuw crematorium aan de Karstraat in Bemmel. De planning is dat het crematorium in het derde kwartaal van 2023 operationeel is. Willems bouwbedrijf uit Venlo heeft deze opdracht gegund gekregen.

 • mei
  20
  2022

  Duurzaamste crematorium van Nederland officieel geopend

  Bekijk de video voor een rondleiding langs alle duurzame elementen

  In Groningen is op 20 mei 2022 het meest duurzame crematorium van Nederland officieel geopend.

 • mei
  12
  2022

  Funecap neemt zeven crematoria van DELA over

  DELA heeft een koper gevonden voor de zeven crematoria die zij moet afstoten als sluitstuk voor de overname van Yarden. De ACM stemt in met de verkoop van de crematoria aan Funecap. Deze in Parijs gevestigde grote uitvaartondernemer met een internationaal managementteam, heeft een Europa-brede groeistrategie. Beide partijen leggen op dit moment de laatste hand aan vervulling van alle voorwaarden uit de overeenkomst om te kunnen overgaan tot een formele overdracht.